Suzanne van Dooren

Plaats: Online

Over Suzanne:

Bevlogen, doelgericht, pragmatisch, doortastend en persoonlijk betrokken

‘Suzanne is een gedreven persoonlijkheid die door haar aanstekelijk enthousiasme en haar doelgerichtheid resultaten boekt zonder omweg. Doortastend en persoonlijk betrokken speelt zij kernachtig in op processen die aan progressie toe zijn’.

Waar kom ik vandaan?

Ik ben ruim 20 jaar actief geweest als (interim)manager in een grote diversiteit aan organisaties. Aanvankelijk richtte ik mij meer op de bedrijfsresultaten maar gaandeweg verschoof mijn aandacht meer en meer naar de boeiende intermenselijke aspecten en kwam ik tot een belangrijk inzicht. De “harde” organisatiedoelstellingen bereik je alleen door te investeren in de “zachte” kant, in de ontwikkeling van mensen die er werken. De menselijke dynamieken en hun invloed op de performance van de organisatie intrigeerde mij zo dat ik mij hierin verder ben gaan specialiseren. Ik heb toen natuurlijk ook mijn eigen, persoonlijke thema’s onderzocht en hoe die mij soms behoorlijk in de weg zaten in mijn werk en me nu vooral juist ver brengen. Het begint met bewustwording: Bewustzijn geeft je keuze mogelijkheden. Dan ben je regisseur van je eigen leven.

Waar ben ik nu


Deze brede ervaring in organisaties zet ik dagelijks in als personal coach en adviseur. Ik begeleid managers en professionals in hun werk; in hun professionele ontwikkeling en persoonlijke effectiviteit. Alleen door reflectie en door het doorbreken van patronen word je een betere versie van jezelf. Coaching door mij betekent inzicht krijgen in je eigen talenten en je potentieel ontsluiten. In je kracht staan. In verbinding zijn met al je talent. Dat is mijn passie! Het raakt mij iedere keer weer als ik zie hoe mensen stappen zetten of zelfs een grote sprong maken.
“Bron van ontwikkeling” is dan ook de kern van ons bedrijf Buro zamzam.

Waar ga ik naar toe?


“From good to great”. ( “Good to Great” is de titel van een managementboek van Jim Collins)

Ontplooiing is mijn grootste goed. Deze persoonlijke waarde maakt dat ik mijn expertise keer op keer uitbreid. Meest recent is daar mijn certificering als Being in Balance Coach bij gekomen. Ik ga nu nog sneller naar de kern, naar de psycho-emotionele processen die bij je spelen in relatie tot je coachingsvraag. In aanvulling op het Being in Balance concept zet ik een mix in van NLP, systemisch werk (organisatieopstellingen/familieopstellingen), Transactionele Analyse, Reiki, Schematherapie, en wandelcoaching. Je coachingstraject is maatwerk, want jouw persoonlijke ontwikkeling is uniek.

Ik blijf deze weg volgen….

Scroll naar boven
Over Being in Balance

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Over Being in Balance

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief