Coaches en Therapeuten

Gratis informatiebijeenkomst via zoom

Op 7 mei 2024 organiseren wij een gratis informatie bijeenkomst voor coaches via zoom, waar wij meer vertellen over de opleiding en de Being in Balance® technologie. We vertellen je alles over de methode en demonstreren de Being in Balance® coaching aan de hand van een voorbeeldscan.

Wil jij als coach efficiënter te werk gaan?

Ben jij vitaliteits coach, mental coach of een loopbaan coach? En wil jij jouw coaching graag een verdiepingsslag geven, door deze meetbaar en inzichtelijk te maken? Dan is de Being in Balance Body & Mind Scan zeker interessant voor jou!

Maak kennis met één van de meest effectieve coachingsvormen van dit moment! Geen coachingsvorm ter wereld gaat zo snel naar de essentie en is zo goed meetbaar op effectiviteit als de Being in Balance® methode.

De Being in Balance Body & Mind Scan

Met zeer geavanceerde technologie kunnen we, in slechts 10 minuten tijd, maar liefst 90 miljard stresspunten in het lichaam gemeten. Zo ontstaat er in korte tijd een beeld van waar het lichaam in balans is en waar de stresspunten zitten.

De missie van Being in Balance is om  krachtig bij te dragen aan Global Health & Well Being. Ons doel is om innovaties vanuit de (medische) wetenschap, topsport en excellente organisaties breed toepasbaar maken in de wereld. Wij richten ons op de zakelijke markt, de topsport en op de private gezondheidsmarkt. 

De Being in Balance Body & Mind Scan

Met zeer geavanceerde technologie kunnen we, in slechts 10 minuten tijd, maar liefst 90 miljard stresspunten in het lichaam gemeten. Zo ontstaat er in korte tijd een beeld van waar het lichaam in balans is en waar de stresspunten zitten.

De missie van Being in Balance is om krachtig bij te dragen aan Global Health & Well Being. Ons doel is om innovaties vanuit de (medische) wetenschap, topsport en excellente organisaties breed toepasbaar maken in de wereld. Wij richten ons op de zakelijke markt, de topsport en op de private gezondheidsmarkt. 

De bijeenkomst is interessant voor jou als:

Je sneller en krachtiger tot de kern van de problemen van jouw cliënten wilt komen

Je gepersonaliseerde oplossingen wilt geven aan de problemen van jouw cliënten

Je meer resultaat wilt boeken met jouw cliënten en dit resultaat meetbaar maken

Je effectiever én efficiënter aan de slag wilt gaan met de vraagstukken van jouw cliënt

Je de ruimte hebt om een nieuwe techniek in te zetten in jouw coaching wat jou onderscheid biedt in de markt

Gratis informatiebijeenkomst via zoom

Meld je hier aan!

Informatiebijeenkomst via zoom op 7 mei 2024 van 19.00 tot 20.30 uur.

Informatiebijeenkomst

Programma:

19:00 - Welkom!

Verrijk je avond met een transformerende oefening die je zenuwstelsel in balans brengt!

Maak kennis met het Being in Balance team en ontdek het verhaal van Daniel Zavrel, de visionair achter onze revolutionaire technologie.

Ervaar live een demonstratie van onze baanbrekende methode en leer hoe wij deze kracht inzetten tijdens onze coachingssessies.

Ben jij klaar om zelf de diepte in te duiken? Ontdek de voorwaarden voor deelname aan onze exclusieve opleiding en wat deze uniek maakt. Plus, krijg antwoord op al jouw brandende vragen.

20:30 - Afsluiting

Over

Daniel Zavrel

Daniel Zavrel is van origine bedrijfseconoom (Erasmus Universiteit) en is de oprichter en ontwikkelaar van Being in Balance coaching. Na zijn carrière bij Accenture luisterde hij naar zijn ‘innerlijk navigatiesysteem’, zijn hart, en gooide hij het roer radicaal om en werd directeur van OIBIBIO Business wat een revolutionair concept was om persoonlijke groei, spiritualiteit en bewustwording op een grote schaal op de kaart te zetten in Nederland.

Zijn grote passie is om bij te dragen aan ‘Global Health & Wellbeing’ met Being in Balance coaching, Mentale Kracht trainingen, Hartcoherentie, Meditatie & Mindfulness en Mindvalley. Zowel in het bedrijfsleven, de topsport als in de private gezondheidszorg.

In zijn 30 jarige carrière verzorgde hij trainingen en coaching op het gebeid van Health & Wellbeing in diverse grote organisaties en in de topsport zoals ABN AMRO Bank, Achmea, Accenture, Unilever, Shell, Delta Lloyd, PWC, Philips, McKinsey & Company, Rabobank, AS Watson, Nestlé, Kadaster, Politie, PSV (eredivisie voetbalclub), Vopak, VolkerWesselsTelecom, Mercuri Urval, Van Lanschot Bankiers, Ernst & Young, AZ (eredivisie voetbalclub) en vele anderen.

Wil jij coach worden?

Opleiding Being in Balance® coach

Als Being in Balance® coach ben je in staat om effectief de Being in Balance® technologie te gebruiken. Je helpt je coachees bij het vergroten van hun performance, vitaliteit en innerlijke balans en het reduceren van stress. Oftewel: je helpt hun volledige potentieel te ontsluiten.

Scroll naar boven
Over Being in Balance

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Over Being in Balance

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief