GRATIS INFORMATIEBIJEENKOMST VOOR COACHES VIA ZOOM

6 december 2023 | 19.00 – 20.30

Wil jij als coach efficiënter 
te werk gaan?

Ben jij vitaliteits coach, mental coach of een loopbaan coach? En wil jij jouw coaching graag een verdiepingsslag geven, door deze meetbaar en inzichtelijk te maken? Dan is de Being in Balance wellbeing body- en mindscan zeker interessant voor jou! 

Maak kennis met één van de meest effectieve coachingsvormen van dit moment! Geen coachingsvorm ter wereld gaat zo snel naar de essentie en is zo goed meetbaar op effectiviteit als de Being in Balance® methode.

 

De Being in Balance BodyMind Scan

Met zeer geavanceerde technologie kunnen we, in slechts 10 minuten tijd, maar liefst 90 miljard stresspunten in het lichaam gemeten. Zo ontstaat er in korte tijd een beeld van waar het lichaam in balans is en waar de stresspunten zitten.

De missie van Being in Balance is om  krachtig bij te dragen aan Global Health & Well Being. Ons doel is om innovaties vanuit de (medische) wetenschap, topsport en excellente organisaties breed toepasbaar maken in de wereld. Wij richten ons op de zakelijke markt, de topsport en op de private gezondheidsmarkt. 

 

De bijeenkomst is interessant voor jou als:

Je sneller en krachtiger tot de kern van de problemen van jouw cliënten wilt komen

Je gepersonaliseerde oplossingen wilt geven aan de problemen van jouw cliënten

Je meer resultaat wilt boeken met jouw cliënten en dit resultaat meetbaar maken

Je effectiever én efficiënter aan de slag wilt gaan met de vraagstukken van jouw cliënt

Je de ruimte hebt om een nieuwe techniek in te zetten in jouw coaching wat jou onderscheid biedt in de markt

Meld je hier aan!

Informatiebijeenkomst via zoom op 6 december 2023 van 19.00 tot 20.30 uur.

Programma:

Programma:

19:00 Aanvang

  • Maak kennis met een oefening waarmee je jouw zenuwstelsel  snel in balans brengt
  • Ontmoet Team Being in Balance en ontdek hoe Daniel Zavrel deze technologie  op het spoor kwam
  • Je krijgt een Live Demo te zien van de technologie en hoe we deze toepassen binnen onze coaching
  • Wil je zelf leren werken met deze geavanceerde methode? Hoor aan welke vereisten je moet voldoen om toegelaten te worden tot de opleiding en waar deze uit bestaat. Ook is er ruimte voor jouw vragen.
  • Jouw ware potentieel ontsluiten? We sluiten af met een oefening die je direct helpt om een stap in de goede richting te zetten!

20:30u Einde

Deze online bijeenkomst wordt verzorgd door Daniel Zavrel en Nienke Stoop.

Daniel Zavrel

Daniel Zavrel is van origine bedrijfseconoom (Erasmus Universiteit) en is de oprichter en ontwikkelaar van Being in Balance coaching. Na zijn carrière bij Accenture luisterde hij naar zijn ‘innerlijk navigatiesysteem’, zijn hart, en gooide hij het roer radicaal om en werd directeur van OIBIBIO Business wat een revolutionair concept was om persoonlijke groei, spiritualiteit en bewustwording op een grote schaal op de kaart te zetten in Nederland.

Zijn grote passie is om bij te dragen aan ‘Global Health & Wellbeing’ met Being in Balance coaching, Mentale Kracht trainingen, Hartcoherentie, Meditatie & Mindfulness en Mindvalley. Zowel in het bedrijfsleven, de topsport als in de private gezondheidszorg.

In zijn 30 jarige carrière verzorgde hij trainingen en coaching op het gebeid van Health & Wellbeing in diverse grote organisaties en in de topsport zoals ABN AMRO Bank, Achmea, Accenture, Unilever, Shell, Delta Lloyd, PWC, Philips, McKinsey & Company, Rabobank, AS Watson, Nestlé, Kadaster, Politie, PSV (eredivisie voetbalclub), Vopak, VolkerWesselsTelecom, Mercuri Urval, Van Lanschot Bankiers, Ernst & Young, AZ (eredivisie voetbalclub) en vele anderen.

Daniel is getrouwd en de trotse vader van 7 kinderen.

Nienke Stoop

Nienke Stoop maakte na haar  Westerse medische opleiding tot arts en werkervaring op de Spoed Eisende Hulp de omslag naar Oosterse geneeswijzen, Hartcoherentie en Being in Balance® coaching. Ze combineert wetenschappelijk onderbouwde Westerse medische kennis met oude inzichten uit de Oosterse Geneeswijzen. Nieuwe inzichten uit de Quantum geneeskunde verbind ze met Hartcoherentie, Meditatie, Healing en Leefstijl geneeskundige adviezen. Daarin speelt de Being in Balance® coachingsmethode een belangrijke rol.

Wil jij coach worden?

Opleiding Being in Balance® coach

Als Being in Balance® coach ben je in staat om effectief de Being in Balance® technologie te gebruiken. Je helpt je coachees bij het vergroten van hun performance, vitaliteit en innerlijke balans en het reduceren van stress. Oftewel: je helpt hun volledige potentieel te ontsluiten.