Testimonials & Klantenwaardering

Being in Balance® wordt door velen beschouwd als één van de krachtigste coachingsvormen van dit moment. Geen coachingsvorm ter wereld gaat zo snel naar de essentie, de kern van de zaak, en is zo goed meetbaar op effectiviteit als de Being in Balance® methode. Being in Balance® wordt zowel toegepast in het bedrijfsleven als in de topsport. 

Testimonials van onze klanten

Opleiding

5/5
"Ik ben enorm onder de indruk van de opleiding. De trainers delen hun enorme kennis vol enthousiasme en gaan echt de diepte in, waardoor je veel waardevolle informatie krijgt. Ondanks mijn achtergrond in de verpleging en mijn twintig jaar ervaring, heb ik veel nieuwe inzichten gekregen over het lichaam en energie. De lessen over kwantumfysica en de mogelijkheden om dit toe te passen voor veranderingen waren bijzonder waardevol en vernieuwend voor mij. De praktijklessen hebben me geleerd hoe ik effectief met de scan kan werken. De trainers bieden duidelijke schema's, goed georganiseerd lesmateriaal en uitgebreide feedback, waardoor ik snel veel heb geleerd. Ik raad deze opleiding aan aan iedereen die anderen wil helpen groeien, die bereid is in de spiegel te kijken en mentaal en gedragsmatig te veranderen."
Carla Jansen - van Rosendaal
Lifecoach & Heartmath Trainer
5/5
'‘Door de schat aan informatie die tijdens de opleiding wordt aangeboden, heb ik ontzettend veel kennis opgedaan en voel ik me persoonlijk enorm verrijkt. 'De holistische insteek van de opleiding, de inzet van de scan en het persoonlijke engagement van de trainers maakt dat de cursus aanvoelt als een waardevol cadeau.’'
Mirjam van Riet
Lifecoach
5/5
''De meest inspirerende en complete opleiding tot nu toe op het gebied van gezondheid en vitaliteit. Ik heb nu meer en dieper inzicht in de oorzaken op het gebied van voeding en psycho- en emotionele patronen bij mijn cliënten.’'
Michiel de Vos
Fysiotherapeut

Persoonlijk

5/5
“Being in Balance® heeft mij er vooral bewust van gemaakt dat er mentaal gezien nog véél meer in je zit dan je denkt. Dat bewustzijn ontwikkelen heeft me mentaal doen groeien en geholpen het allerbeste uit mezelf te halen, elke keer weer. Ik heb bijvoorbeeld geleerd om de visualisatie van spelsituaties en spanningsregulatie via bewuste en gecontroleerde ademhaling te doen om de juiste wedstrijdspanning te genereren. Daarnaast heeft het bewust worden van psycho-emotionele aandachtspunten die uit de Being in Balance® scan kwamen, bijvoorbeeld negatieve herinneringen uit het verleden, mij geholpen om dit stap voor stap om te buigen naar positieve kracht.”
Jürgen Locadia
Speler PSV
5/5
“In het nieuwe tijdperk dat zich nu aanmeldt zullen we meer en meer ontdekken dat we voor meer dan 99% energetische wezens zijn en voor minder dan 1% fysieke wezens. Met Being in Balance® kunnen we verstoringen vinden in ons energetische lichaam en die met behulp van de juiste modaliteit harmoniseren. Niet alleen ons lichaam wordt daar beter van, maar ook ons emotionele, mentale en psychologische welbevinden. Being in Balance® is een effectieve methode voor lichaam, geest én ziel.”
Jan Bommerez
Management Inspirator en auteur van onder meer: ‘Kun je een rups leren vliegen?’
5/5
“With special appreciation for the Being in Balance® method – it is an important part of our evolution – for it can heal our world!”
Bruce Lipton
Internationally leader in bridging Science and Spirit

Bedrijven

5/5
“Being in Balance® coaching heb ik ervaren als een uniek concept, dat voor iedereen bruikbaar is. De uitgebreide scan kost hooguit tien minuten en je hoeft uitsluitend een koptelefoon op te doen. Kortom: zeer laagdrempelig en voor iedereen toepasbaar. De eenvoud van de scan staat lijnrecht tegenover de hoeveelheid en gerichte informatie die het oplevert over je fysieke en mentale gesteldheid. Het voedingsadvies op maat maakt alles compleet en heeft een direct effect. Het is fascinerend om te ervaren hoe realistisch en herkenbaar al deze informatie is. Deze kennis is de basis om vervolgens een aantal zaken aan te pakken, waardoor je beter kunt functioneren op zowel je werk als privé. Ik heb zelf een aantal mensen in mijn omgeving gewezen op deze coachingsvorm en deze wijze van analyseren. Allemaal hebben ze een vergelijkbare positieve ervaring. Ook voor managers en leidinggevenden is het een mustom zelf een keer Being in Balance® coaching te ervaren. Het zal een positief effect hebben op jezelf en daardoor ook op de medewerkers en de organisatie in zijn geheel.”
Toon Gerbrands
Algemeen Directeur PSV
5/5
“Binnen AZ zijn wij als staf dagelijks bezig om onze spelers zo goed mogelijk te begeleiden, te trainen en te coachen, zodat de kans op succes zo groot mogelijk wordt. Een belangrijk aspect in dit traject vormt de fysieke en mentale status van de spelers. Voor de mentale en emotionele domeinen van een speler werkt AZ met de Being in Balance® methode om op maat gestuurde coaching en begeleiding te kunnen geven. Persoonlijk heb ik het Being in Balance® proces naar tevredenheid mogen doorlopen, waarbij het meetbaar maken van de mentale aspecten een innovatieve manier is om de mentale en emotionele domeinen te visualiseren. De uitkomsten bieden mij nog wekelijks handvatten voor mijn privé- en werkomgeving. Tenslotte ben ik van mening dat Being in Balance® voor onze spelers de mogelijkheid creëert om zichzelf als mens te ontwikkelen waarbij uiteindelijk de kans op sportief succes voor AZ vergroot wordt.”
Joost van der Hoek
Hoofd Medische Staf AZ
5/5
“Als technische staf van PSV hebben we eerst zelf het Being in Balance® coachingstraject doorlopen om het aan den lijve te ervaren. Dat was een positieve en inspirerende ervaring en we zagen hierin een mooie meerwaarde om de mentale weerbaarheid van individuele spelers verder te helpen vergroten, iets waarvan je in het huidige topvoetbal nooit genoeg kunt hebben. De inzichtelijkheid, precisie en volgbaarheid op het computerscherm van de mate van balans in je lijf, mogelijke energielekken, stressbelasting, energiebronnen, mentale en psycho-emotionele aandachtspunten, voeding op maat en de meetbare progressie gedurende het traject maakt Being in Balance® voor ons een winnende coachingsmethode die bijdraagt aan het realiseren van de door ons als PSV gestelde sportieve doelen.”
Phillip Cocu
Hoofdtrainer PSV
5/5
“In mijn denken over het ontwikkelen van een team begint het altijd met het ontwikkelen van het individu. Op topniveau geeft de mentale weerbaarheid de doorslag. Daar moet dus aan gewerkt worden. Being in Balance® geeft ons en de sporter inzicht in wie hij is, waar hij aan moet werken en wat zijn potentie is. Het individu moet in balans zijn om maximaal te kunnen presteren. Een unieke aanpak voor elk individu, ook binnen een teamsport, zal bijdragen tot een topsportklimaat om het maximale eruit te halen. Wij van AZ zijn van mening dat Being in Balance® die bijdrage kan leveren om ons te kunnen onderscheiden en om TOP te presteren.”
Gertjan Verbeek
Voormalig hoofdtrainer van onder meer Feyenoord en AZ
5/5
“Being in Balance® gaat diep en heeft mij daadwerkelijk gedragsverandering opgeleverd. De combinatie van de scans en gesprekken met de Being in Balance® coach en mijn eigen vermogen dit om te zetten in actie, hebben me heel veel opgeleverd. Ik heb inzicht gekregen in mijn beperkende gedachten en de mogelijkheid ontwikkeld om met helpende gedachten mijn gedrag aan te passen, wat de oorzaak ook is. Ik heb respect en liefde voor mezelf toegestaan, waardoor ik me beter kan concentreren tijdens mijn werk. Deze sessies gaan wat mij betreft dieper en zijn completer dan eerdere coachingsmethoden. Door de scan kun je niet sturen op specifieke elementen; je gehele lichaam en geest worden bekeken. De scan is concreet en de resultaten meetbaar. Door de inzet van mijn eigen Being in Balance® dagboekje zorg ik dat ik mijn spirit vasthoud en nog langer plezier heb van Being in Balance®.”
Nienke Blom
Rayonmanager Onderwijs, Randstad Nederland
5/5
“Being in Balance® coach Daniël Zavrel heeft mij bewust gemaakt van een aantal concrete methodes om mijn drukke baan met meer rust en balans uit te kunnen voeren. Hij heeft mij bewust gemaakt van mijn lichaam én geest. De onherkenbare stress in mijn lichaam is met de Being in Balance® scanmethode voor mij herkenbaar geworden. Door stress te kunnen meten is de uitspraak ‘meten is weten’ concreet geworden waardoor de zogenaamde sluipmoordenaar voor mij uit de anonimiteit is gehaald. Door mijn mentale- en emotionele weerstand op te zoeken en daaraan te werken is mijn zogenaamde mentale schild sterker geworden. Ik zie mijn baan als topsport waarin ik topprestaties wil leveren. Topcoach Daniël Zavrel heeft door toepassing van het Being in Balance® coachingstraject mij geholpen om mijn energielekken te stoppen, mijn mentale kracht te versterken en met meer balans mijn topsport uit te voeren!”
Hakan Senyürek
Teamchef Basisteam IJmond (Nationale Politie-eenheid Noord-Holland)
5/5
“Being in Balance® gaat diep en heeft mij daadwerkelijk gedragsverandering opgeleverd. De combinatie van de scans en gesprekken met de Being in Balance® coach en mijn eigen vermogen dit om te zetten in actie, hebben me heel veel opgeleverd. Ik heb inzicht gekregen in mijn beperkende gedachten en de mogelijkheid ontwikkeld om met helpende gedachten mijn gedrag aan te passen, wat de oorzaak ook is. Ik heb respect en liefde voor mezelf toegestaan, waardoor ik me beter kan concentreren tijdens mijn werk. Deze sessies gaan wat mij betreft dieper en zijn completer dan eerdere coachingsmethoden. Door de scan kun je niet sturen op specifieke elementen; je gehele lichaam en geest worden bekeken. De scan is concreet en de resultaten meetbaar. Door de inzet van mijn eigen Being in Balance® dagboekje zorg ik dat ik mijn spirit vasthoud en nog langer plezier heb van Being in Balance®.”
Erik Mandersloot
Onderzoeker en docent bij Nyenrode Business Universiteit
5/5
Being in Balance® Coaching heeft van mij een ander en beter mens gemaakt. Een andere doordat ik bewustere en gezondere keuzes kan maken en beter omdat deze keuzes een zeer positief effect hebben gehad op mijn lichaam en geest.
De geavanceerde technologie maakte voor mij mooi inzichtelijk welke voeding ik wel of beter niet kan nemen en waar mijn stressbronnen zitten op psycho-emotioneel gebied. De coaching gesprekken daarbij vond ik zeer waardevol omdat deze mij lieten inzien dat je zelf de sleutel hebt om een beter versie van jezelf te worden. 
Ik voel mij energieker, ervaar bijna geen stress en kan mijn gevoelens en emoties beter duiden. Dit heeft mij in zeer stressvolle en zwaar beladen situaties geholpen om de juiste keuzes te maken. Ik ben zeer dankbaar dat ik deel mocht nemen aan het Being in Balance® coachtraject!’
Danny Rodermond
Operationeel Expert en MT lid Basisteam IJmond (Nationale Politie-eenheid Noord-Holland)
5/5
“Being in Balance® coaching heeft me zoveel positiefs gebracht. Via mijn zorg werkgever ben ik in contact gekomen met Daniel Zavrel. Ik zat na een stressvolle periode thuis van mijn werk. Het is een heel toegankelijke methode voor iedereen geschikt. Je krijgt een hoofdtelefoon op die verbonden is aan een apparaatje en aan een laptop. Doormiddel van geluidstrillingen (frequenties) kan hij in een paar seconden doormeten waar in het lichaam een onbalans zit. In je organen of weefsels van bijvoorbeeld je maag, en je spieren. Daarna geeft Daniel uitleg over wat hij geconstateerd heeft, en kan hij via het systeem organen die uit balans zijn via frequenties weer in balans brengen. En met het zelf helend vermogen van je lichaam, kom je steeds meer in herstel. Daarnaast deed ik ook ademhalingsoefeningen voor meer rust in het hoofd en gaf Daniel tips om het stress niveau te verlagen. Het werkt bijzonder goed. Ook om het toe te passen in het dagelijkse leven. Tenslotte kreeg ik na elke sessie een voedingslijst mee van producten die je goed kunt eten of beter even kunt laten staan. Dat kan na elke sessie veranderen. Ik ben ontzettend geholpen met deze methode en geef het dan ook een dikke 10!"
Caroline Bergwerff
Zorgmedewerker Laurens
5/5
“Being in Balance® is een hele interessante manier om van alles te weten te komen over hoe je zo goed mogelijk in balans kan komen, lichamelijk en geestelijk. Het heeft mij een hoop helderheid gegeven over diverse facetten zoals dat ik letterlijk te veel slikte van mensen zonder dat ik mijn eigen mening erover gaf. Ik ben daardoor bewuster geworden van mijzelf en wat sommige dingen met je doen. Nooit geweten dat je verdriet in je longen kan zien. Je hoeft niet allerlei trucjes uit te halen of speciale diëten te volgen. De scan duurt hooguit een paar minuten, de uitleg erna en de scan bekijken neemt 30 a 45 minuten in beslag. Dus qua tijd viel het mij alles mee en ik ben er echt anders door naar mijzelf gaan kijken. De ademhaling oefening die ik meekreeg doe ik nog steeds dagelijks en het geeft mij een lekker gevoel. Door de lijst met levensmiddelen, die niet goed voor mij waren, niet meer te eten voel ik mij fysiek ook beter! Ik gun iedereen Being in Balance® traject."
Tosette Moes
Teamleider Thuiszorg cluster Noordoever 1 teams Overschie en Hillegersberg
Scroll naar boven
Over Being in Balance

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Over Being in Balance

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief