Over

Over Being in Balance

Over

Being in Balance

Being in Balance streeft naar een krachtige bijdrage aan ‘Global Health & Wellbeing’. Onze organisatie is gespecialiseerd in coaching op basis van de Being in Balance technologie. We bieden een diversiteit aan diensten aan, waaronder opleidingen voor toekomstige Being in Balance coaches, wellbeing trajecten voor werknemers van bedrijven en de innovatieve Body & Mind Scan voor particulieren. Onze missie is om individuen en bedrijven te helpen bij het bereiken van een optimale balans, wat leidt tot een gezonder, gelukkiger en productiever leven.

Founder Being in Balance

Over Daniel Zavrel

Daniel Zavrel, geboren in 1967 en opgeleid als bedrijfseconoom, is de founder van Being in Balance®. Na een succesvolle periode bij Accenture, koos hij ervoor om zijn hart te volgen en maakte een radicale carrièreswitch. Hij werd directeur van OIBIBIO Business, een pionier in het bevorderen van persoonlijke groei, spiritualiteit en bewustwording in Nederland. Daniel heeft een indrukwekkende achtergrond in diverse disciplines, waaronder Change Management, NLP, Natuurvoeding, Spiral Dynamics®, medische basisvakken op HBO-niveau, en is een gecertificeerd HeartMath® Groepstrainer, Transcendente Meditatie®-leraar, en Mindfulness-trainer. Zijn passie voor persoonlijke ontwikkeling komt ook tot uiting in zijn certificeringen als Iyengar Yoga®-leraar en Aura Soma®-consultant.

Deze ideale combinatie tussen ziel én zakelijkheid inspireerde hem om in 1997 het trainings- en coachingsbureau Being in Business® op te richten. Daniel heeft een belangrijke rol gespeeld in de opleiding van ongeveer 40 HeartMath® groepstrainers in Nederland en heeft zijn expertise ingezet in verschillende vooraanstaande organisaties zoals ABN AMRO, Unilever, Shell en McKinsey. Zijn werk in de sportwereld is opmerkelijk; hij heeft bijgedragen aan het succes van PSV, waar hij met zijn Being in Balance® Mental Power coaching hielp bij het winnen van drie landskampioenschappen. Als onderdeel van het externe trainersteam Mentale Kracht van de Politieacademie, heeft Daniel meer dan 1500 politieagenten en stafleden getraind.

Met zijn bedrijven Consciouz Wellbeing en Being in Balance streeft hij ernaar om een significante bijdrage te leveren aan Global Health & Wellbeing Hij gelooft in het vinden van balans tussen 'zijn' en 'doen', wat leidt tot meer heelheid zowel persoonlijk als in de wereld.

Voor Daniel draait het leven om het continu verruimen van bewustzijn en het worden van een betere versie van jezelf, een principe waar hij zelf ook dagelijks met plezier aan werkt. Zijn levensmotto: "Er is geen weg naar geluk, geluk is de weg," weerspiegelt zijn toewijding aan authentieke zelfontwikkeling en integriteit.

Scroll naar boven
Over Being in Balance

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Over Being in Balance

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief