Over Being in Balance

De Technologie

Body & Mind Scan

Ontdek de Being in Balance® technologie: Body & Mind Scan

Being in Balance vertegenwoordigt een baanbrekende kwantumfysische technologie die de gezondheid van lichaam en geest op een ongeëvenaarde manier in kaart brengt. Met meer dan 50 jaar aan onderzoek en ontwikkeling, oorspronkelijk voor het Amerikaanse leger en later voor Russische kosmonauten, biedt deze geavanceerde technologie een uniek inzicht in het fysieke, emotionele, mentale en spirituele welzijn van de mens.

Over

Hoe werkt het?

Door het meten van energie en informatie in het lichaam met uitzonderlijke precisie, onthult Being in Balance vroegtijdig potentiële disbalans nog voordat ze zich fysiek manifesteren. Het systeem vergelijkt gemeten frequenties met vastgelegde norm frequenties, waardoor het functioneren van organen en emoties zichtbaar wordt, zelfs op cellulair en DNA-niveau.

Wat biedt de Being in Balance Body & Mind Scan?

In slechts 5 of 10 minuten biedt de technologie een uitgebreide screening van alle organen, weefsels, cellen en DNA door duizenden punten in het lijf te meten.

Over de technologie

Via deze meting kan de Being in Balance technologie inzicht geven over:

Alle organen en functies in het lichaam op orgaan, weefsel, cel en DNA-niveau.

Belastende emoties

De epigenetische psycho-emotionele overtuigingen die de waarnemingen, gedachten, gevoelens en handelingen van de persoon onbewust sturen.

Allergieën of voedselintoleranties

Belasting in het centrale zenuwstelsel

De zeven energiecentra, de zogenaamde ‘chakra’s’.

Virussen, bacteriën en parasieten

Metalen, medicijnen en omgeving vervuilers

Niochemische status als de ijzerwaarde, schildklierwaarde en neurotransmitters

Hormonen als de bijnier-, schildklier- en geslachtshormonen.

Hormonen als de bijnier-, schildklier- en geslachtshormonen.

Homeopathie

Gezonde voeding

Vitaminen en mineralen

Vitaminen en mineralen

Benodigde voedingssupplementen

Het gebit

Elektrosmog en geopathie

How it works

Doordat er elke sessie een scan wordt gedaan, kan de progressie precies gemeten worden. Deze volgbaarheid en inzichtelijkheid maakt Being in Balance® coaching uniek en is één van de belangrijkste redenen waarom organisaties en individuen deze methode zo waarderen.

Resultaat

Na het volgen van een Being in Balance® coaching traject is het stressniveau gemiddeld met 40% afgenomen en de energie met 50% toegenomen

1

Effectief

De meeste trajecten zijn slechts 5 sessies van 2 uur. In relatief korte tijd word je gegarandeerd een betere versie van jezelf.

2

Meetbaar

De progressie van het coachen is elke sessie opnieuw direct zichtbaar op het computerscherm.

3

Holistisch

Being in Balance® hanteert een holistisch perspectief waarbij lichaam, geest en energie invalshoeken zijn die op elkaar inwerken.

4

Being in Balance

Meten is weten

Elke sessie wordt gekenmerkt door een gedetailleerde vergelijkingsanalyse, waardoor progressie tot in het kleinste detail wordt gemeten. Dit systeem maakt gebruik van biofotonen die bijzonder nauwkeurig en betrouwbaar zijn. Met een nauwkeurigheid van boven de 95%, vele malen hoger dan elektromagnetische systemen, is de Body & Mind Scan een betrouwbaar instrument voor het optimaliseren van gezondheid, prestaties en welzijn.

Scroll naar boven
Over Being in Balance

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Over Being in Balance

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief