Being in Balance® Body & Mind Scan ​

Metavital Human Expert technologie

Bij Being in Balance® coaching gebruiken wij de Metavital Human Expert technologie. Dit is een geavanceerde en ongeëvenaarde kwantumfysische technologie die met zeer hoge precisie en betrouwbaarheid energie en informatie in het lichaam meet. Hierdoor krijg je een nauwkeurig beeld van iemands fysieke, emotionele, mentale en spirituele gezondheid.

Een miljardenproject

Disbalans in het lichaam detecteren

 

De eerste ontwikkelingen van deze technologie zijn gedaan voor het Amerikaanse leger en later ook voor Russische kosmonauten. De wens voor de kosmonauten was om een systeem te ontwikkelen dat al in een vroeg stadium eventuele disbalans in het lichaam zou kunnen detecteren, zelfs nog vóór het zich fysiek heeft gemanifesteerd.

Iemand uit de ruimte terughalen is namelijk heel kostbaar. Uiteindelijk heeft dit geleid tot het ontwikkelen van de Metavital Human Expert technologie en dit is veelvuldig ingezet als krachtig preventiemiddel.

 

Alles bij elkaar zit er zo’n 50 jaar onderzoek en ontwikkeling in dit systeem. Dit is een miljardenproject geweest! Daarom is het zo bijzonder dat dit systeem nu ook beschikbaar is voor individuen en organisaties om gezondheid, prestaties en welbevinden te meten én te optimaliseren.

Hoe werkt het?

In essentie vergelijkt de Metavital Human Expert deze gemeten frequenties met de in de Metavital Human Expert database vastgelegde normfrequenties. Op deze wijze is het mogelijk conclusies te trekken over het functioneren van je lijf op zowel fysiek als psycho-emotioneel niveau. Dit lijkt op de manier hoe een TV werkt, dat met behulp van een receiver en een schotel de gestuurde trilling voor ons herkenbaar lat worden in tv beelden. Vergelijkbaar met deze manier maakt de Metavital Human Expert trillingen van de organen zichtbaar, met de mogelijkheid om steeds een laag dieper ‘in te zoomen’ en informatie op te vragen onder meer aan cellen, mitochondriën zelfs tot op DNA niveau.

De scan is zéér nauwkeurig

 

Dit systeem maakt gebruik van biofotonen die bijzonder nauwkeurig en betrouwbaar zijn. De nauwkeurigheid ligt boven de 95% en dit is 1.000 tot 10.000 keer nauwkeuriger dan systemen die op basis van elektromagnetische golven werken.

De technologie

Wat kunnen we met de Metavital Human Expert?

De Metavital Human Expert kan in een scan van 5 minuten (express scan) tot 10 minuten (gedetailleerde scan
tot maar liefst 90 miljard punten in het lijf meten.

Via deze meting kan de Metavital Human Expert:

Een screening uitvoeren van alle organen en functies in het lijf; zoals hart, bloedvaten, longen, nieren, blaas, maag, lever, darmen, borsten, baarmoeder, eierstokken, prostaat, hersenen, hypofyse, hormonen, rugwervels en meer. Dit alles wordt gedaan op orgaan, weefsel, cel én DNA-niveau.

Inzicht geven in belastende emoties die het lichaam momenteel uit balans brengen.

Inzicht geven in de epigenetische psycho-emotionele overtuigingen die onder het huidige proces liggen en algemene overtuigingen die de waarnemingen, gedachten, gevoelens en handelingen van de persoon onbewust sturen.

Helpende affirmaties op maat genereren die balans versterkend zijn

Herkennen van vele symptomen van disbalans, nog voordat er sprake is van ziekte.

Diagnose stellen van ziektebeelden via de uitgebreide ‘Pathologie’ database (dit mogen alleen artsen doen die als Being in Balance Clinical Coach zijn opgeleid).

Zien wat de belasting is van elektrosmog (bijvoorbeeld mobiele telefoons) en geopathie (bijvoorbeeld aardlijnen zoals de Hartman en Curry lijnen).

Allergieën of voedselintoleranties opsporen.

Een analyse maken van de mate van balans in de zeven hoofdenergiecentra, de zogenaamde ‘chakra’s’.

Ziekteverwekkers als virussen, bacteriën en parasieten herkennen 

Belasting van metalen, medicijnen en omgeving vervuilers identificeren.

Gebitsanalyse uitvoeren

Biochemische status bepalen, zoals de ijzerwaarde, schildklierwaarde en neurotransmitters.

Biochemische status bepalen, zoals de ijzerwaarde, schildklierwaarde en neurotransmitters.

Informatie geven over hormonen zoals de bijnier-, schildklier- en geslachtshormonen.

Advies op maat geven voor homeopathie

Advies op maat geven over gezonde voeding waarna een gedetailleerde voedingstabel kan worden gegenereerd met ondermeer de groepen groente, fruit, granen, vlees, vis, zaden, noten, zuivel, oliën/vetten, specerijen of helemaal vegan.

Informatie geven over welke vitaminen en mineralen goed voor je zijn, of waar tekorten zijn.

Informatie geven over mogelijk benodigde versterkende voedingssupplementen.

Informatie geven over welke E-nummers belastend zijn

Belastingen in het centrale zenuwstelsel detecteren.

Analyseren of er nadelige gevolgen zijn van vaccinaties.

Daarnaast kunnen gezonde frequenties het lichaam ingestuurd worden om belaste gebieden te helpen balanceren.

Meten is weten

In elke sessie wordt via een vergelijkingsanalyse tot op het kleinste detail de progressie van het proces gemeten.  Dit maakt deze technologie uniek én effectief.

Vind een Being in Balance® coach