Frietjhof Croon

Over Frietjhof

Plezier, uitdagen, leren, energie, bewustzijn

Waar kom ik vandaan?

Ik ben na mijn studie aan de TU Eindhoven als adviseur bij een groot adviesbureau aan de slag gegaan. Al vrij snel ben ik vervolgens als zelfstandig ondernemer projecten rondom veranderingen gaan begeleiden, zowel internationaal als nationaal. Tijdens al die verandertrajecten is mijn fascinatie voor hoe mensen en organisaties leren en veranderen groter en groter geworden, en ook waarom mensen soms moeite hebben met leren en veranderen.

Waar ben ik nu?

De zoektocht naar het antwoord op de vraag hoe ik zelf leer en verander (en hoe het komt dat ik daar ook soms moeite mee heb) heeft mij via een aantal opleidingen als NLP Master Practitioner, Lichaamstaaltrainer en coach en Heartmath Groepstrainer en Coach gebracht tot de zelfstandig team- en executive coach die ik nu ben. Thema’s waar ik mij mee bezig hou zijn onder meer hoe om te gaan met een grote werk- en prestatiedruk, persoonlijke ontwikkeling, teams en doorlopende vernieuwing en verandering.

Waar ga ik naar toe?

Met de integratie van denken (NLP), voelen (Heartmath) en doen (lichaamstaal) en de holistische  scan van Being In Balance wil ik in mijn werk als coach meer mensen, teams en organisaties op een hoger niveau brengen waar zij vrij van belemmeringen in staat zijn optimaal te presteren.

Mijn persoonlijke missie

Het is mijn missie om mensen stevig uit te dagen, met een knipoog, zodat zij zichzelf kunnen verbeteren en het beste uit zich zelf kunnen halen en daarmee de mensen om zich heen ook weer positief kunnen beïnvloeden.

Scroll naar boven
Over Being in Balance

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Over Being in Balance

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief