Daniel Zavrel

Founder- en executive coach Being in Balance

Plaats: Almere & Online

Over Daniel

Inspirerend, doel & resultaatgericht, holistisch, integer, bewustzijnsverruimend

Waar kom je vandaan?

Ik ben van origine bedrijfseconoom (Erasmus Universiteit) en ik ben de founder van Being in Balance coaching. Na mijn carrière bij Accenture als Change Management consultant luisterde ik goed naar mijn ‘innerlijk navigatiesysteem’, mijn hart, en gooide ik het roer radicaal om en werd directeur van OIBIBIO Business wat een revolutionair concept was om persoonlijke groei, spiritualiteit en bewustwording op een grote schaal op de kaart te zetten in Nederland.

Mijn grote passie is om bij te dragen aan ‘Global Health & Wellbeing’ met Being in Balance coaching, Mentale Kracht trainingen, Hartcoherentie, Meditatie & Mindfulness en als business partner in Nederland voor Mindvalley. Zowel in het bedrijfsleven, de topsport als in de private gezondheidszorg.

In mijn 30 jarige carrière heb ik met veel plezier trainingen en coaching op het gebied van Health & Wellbeing in diverse grote organisaties en in de topsport mogen verzorgen zoals voor ABN AMRO Bank, Achmea, Accenture, Unilever, Shell, Delta Lloyd, PWC, Philips, McKinsey & Company, Rabobank, AS Watson, Nestlé, Kadaster, Politie, PSV (eredivisie voetbalclub), Vopak, VolkerWesselsTelecom, Mercuri Urval, Van Lanschot Bankiers, Ernst & Young, AZ (eredivisie voetbalclub) en vele anderen.

Daarnaast ben ik getrouwd met Andrea en samen zijn we de trotse ouders van onze 7 kinderen.

 

Waar ben je nu?

Ik help mensen graag goed in hun vel te zitten en ze te helpen groeien en bloeien op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. In het bijzonder vind ik het leuk om ‘high performers’ te coachen zoals executives, managers, topsporters en ondernemers omdat die vaak een grote uitdaging hebben in het omgaan met ondermeer druk, stress en juiste focus.

 

Ik zie ook dat juist deze doelgroep heel erg geholpen is met de Being in Balance methode in het kader van ‘meten is weten’: ze waarderen dat ze de voortgang in lichaam en geest kunnen volgen op het computerscherm.

De body-mind scan met de Being in Balance technologie laat ze precies zien waar hun energiebronnen zitten maar ook mogelijke energielekken en de oorzaak daarvan. Om in hun Being in Balance coachingstraject de energie te zien verbeteren, de stress significant te zien verminderen en hun doelen te realiseren geeft hen maar ook mij als coach heel veel voldoening!

 

Waar ga je naar toe?

De schrijver van het boek ‘De Biologie van de Overtuiging’, Dr. Bruce Lipton zei na een Being in Balance sessie: “With special appreciation for the Being in Balance® method – it is an important part of our evolution – for it can heal our world!”

En dat is precies wat ik als founder en ons hele Being in Balance team voor ogen hebben: de ‘frequentie’ en het bewustzijnsnivo op de planeet te helpen verhogen door in de komende 10 jaar in 10 landen 10.000 Being in Balance coaches op te leiden die zowel organisaties als particulieren helpen om zich te ontwikkelen en zoveel mogelijk van hun potentieel te ontsluiten.

Dat is het zogenaamde ‘Maharishi effect’ zoals gemeten in een groot experiment met Yogis in Washington: als je de wortel van 1% van de bevolking helpt meer hartcoherent te worden en in balans te komen heeft dat een meetbaar positief effect op de hele planeet.

 

Mijn persoonlijke missie:

 Krachtig bijdragen aan Global Health & Wellbeing!

Scroll naar boven
Over Being in Balance

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Over Being in Balance

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief