William Ryckaert

Over William

Enthousiast, Energiek , Empathisch, Betrouwbaar, Daadkrachtig

Waar kom je vandaan?

Zowel privé als professioneel kijkt William terug op vele opportuniteiten die leerkansen geboden hebben om te worden wie hij nu is.
Samen met zijn vrouw Martine en zijn 2 kinderen grijpen ze alle kansen die het leven biedt.

Ze woonden en werkten in verschillende landen: België (ons thuisland), Singapore, Nederland. Ze proefden van vele culturen door te reizen naar meer dan 30 landen (“The world is like a book and if you don’t travel you only read  one page…”).

Gedurende 21 jaar was William werkzaam bij Philips waar professionele expertise werd opgebouwd in verschillende vakgebieden (Inkoop, Marketing, Audit, Programma management, Personeelsbeleid).

De combinatie van zijn opleiding (bedrijfs)psychologie met verschillende leiderschaps-, train de trainer workshops en coaching programma’s voorzien hem van de nodige bagage om wetenschappelijk onderbouwd en  met “state of the art” benaderingen aan de slag te gaan.

Zijn passie ligt bij het werken met mensen.  Het begeleiden van complexe veranderingsprocessen,  werken met individuen en (executive) teams, en transitie managementtrainingen faciliteren en opvolgen zijn  dan ook op zijn lijf geschreven.

 

Waar ben je nu?

Gepassioneerd om altijd het beste uit zichzelf en anderen te halen is hij als vader, partner en “human resource” professional dagelijks bezig met mensen. Met de Being in Balance® benadering gaat hij snel naar de kern van de zaak met meetbare en voelbare resultaten.

Als coach, sparring partner en trainer is hij bevlogen bezig om individuen en teams te stimuleren het beste uit zichzelf te halen (“inner-balance en outer-performance”). Verder activeert en ondersteunt hij professionals, ondernemers en hun team(s) om hun transitie trajecten in daden om te zetten. Vaak samen hard werken maar met een boog die niet altijd gespannen hoeft te staan…

 Waar ga je naar toe?

“ Be the change you want to see  (Ghandi)” . Door zelf continu te groeien en door een inspiratiebron te zijn voor anderen draagt William zijn steentje bij voor een wereld waar het fijn is om te leven.

Door professionals in organisaties en ondernemers te laten groeien in persoonlijke effectiviteit en welbevinden zullen zij beter presteren en zo meer “bewuste” leiders zijn voor hun teams, hun onderneming en de samenleving.

Mijn persoonlijke missie:

Een dagelijkse bron zijn van “groei, excelleren en happiness” is William zijn missie.
Het inspireren en begeleiden van (toekomstige) leiders, professionals en ondernemers om steeds boven zichzelf uit te groeien.

Iedereen heeft een ongelimiteerd potentieel en dat kunnen we samen identificeren en verder ontplooien.

Ben je klaar om de boeiende reis aan te vangen waar je de sleutel tot succes in eigen handen krijgt en zo jezelf, jouw team(s), jouw bedrijf en de samenleving naar een volgend niveau van presteren brengt? Dan is William graag jouw compagnon…

Scroll naar boven
Over Being in Balance

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Over Being in Balance

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief