Nienke Stoop

Plaats: Zutphen & Dalfsen

Over Nienke

Arts, Visionary, Pionier, Moeder, Healer

Waar kom je vandaan?

Na een Westerse medische opleiding tot arts en werkervaring op de Spoed Eisende Hulp maakte ik de omslag naar Oosterse geneeswijzen, Hartcoherentie en Being in Balance® coaching. Zo ontstond de praktijk voor Integrale Gezondheid Lotus Coach & Consult in Zutphen.

Waar ben je nu?

Ik combineer wetenschappelijk onderbouwde Westerse medische kennis met oude inzichten uit de Oosterse Geneeswijzen. Nieuwe inzichten uit de Quantum geneeskunde verbind ik met Hartcoherentie, Meditatie, Healing en Leefstijl geneeskundige adviezen. Daarin speelt de Being in Balance® coachingsmethode een belangrijke rol.

Waar ga je naar toe?

Als een van de oprichters van de Geboortenis heb ik me in de afgelopen 15 jaar gespecialiseerd in de begeleiding van aanstaande ouders bij problemen met vruchtbaarheid en/of in de zwangerschap. Met de ontwikkeling van Being in Balance® Fertility coaching hebben wij een uniek programma ontwikkeld waarmee stellen met een onvervulde kinderwens op effectieve wijze snel meer inzicht krijgen in het ontstaan van vruchtbaarheidsproblemen en hoe deze op holistische wijze behandeld kunnen worden, waardoor een natuurlijke zwangerschap in een groot aantal van de gevallen weer mogelijk wordt.
Daarnaast ben ik betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe Being in Balance® Medical Coaching producten voor de behandeling van Burn-out, Diabetes en Hart-en Vaatziekten.

Mijn persoonlijke missie

Zo veel mogelijk kinderen een kansrijke en liefdevolle start bieden middels optimale gezondheid, te beginnen bij die van hun ouders, in de eerste 1000 dagen van het leven.

Scroll naar boven
Over Being in Balance

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Over Being in Balance

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief