Mijke de Bruijn

Plaats: Online

Over Mijke

Every woman needs a reset once in a while 

Waar kom ik vandaan?

Ik heb HBO-Verpleegkunde gestudeerd in Enschede en ben daarna het farmaceutische werkveld ingegaan. Ik heb een aantal commerciële functies gehad en op mijn 28ste ben ik gaan ondernemen. Ik ben altijd werkzaam geweest binnen de gezondheidszorg en ik vroeg me vaak af: ‘waarom weten we zo weinig over de oorzaak van ziekte?’. 


Waar ben ik nu? 

Het leven gaf mij in 2021 een harde zet, waardoor ik het roer om heb gegooid. Ik ben mij persoonlijk en spiritueel verder gaan ontwikkelen. De centrale vraag was op dat moment: ‘hoe wil ik dat mijn leven eruitziet?’ Deze periode heeft mij bewuster gemaakt, waardoor ik nu veel beter kan leven op mijn voorwaarden. Maar wel rekening houdend met ons gezin. Het bedrijf wat uit die periode is ontstaan heet LeefLangzamer, want ik wilde weer graag een bedrijf starten. Ik begeleid vrouwen die ook willen leven op hun voorwaarden, maar hiervoor nog niet volledig in hun kracht staan. De Being in Balance technologie© is perfecte tool hiervoor. Het geeft inzicht, het laat je zien welke stappen je kan zetten en wat die teweeg hebben gebracht. Dit stimuleert enorm en het geeft je de middelen om gezond en in je kracht je leven vol te leven. Ik doe dit werk grotendeels online, want wij wonen sinds eind 2023 in Zuid Spanje. Een grote droom die we uit hebben laten komen. Ik organiseer masterminds, ik maak journals, ik heb een podcast en begeleid vrouwen 1 op 1. 


Waar ga ik naar toe?

Mijn volgende droom is om retraites in Spanje te gaan organiseren samen met mijn man die masseur is. Ik wil dit ook graag doen in samenwerking met andere partijen, want ik merk dat dit mij veel energie geeft. Andere ondernemers geven mij weer andere inzichten en daar leer ik ontzettend veel van. Ik ben erg leergierig dus dat deel van mij wil graag gevoed worden.


Wat is mijn persoonlijk missie?

Mensen en in het bijzonder vrouwen laten voelen en inzien hoe veel kracht ze hebben om zelf hun leven te creëren zoals zij dat willen. Dat ze zelf de schepper zijn van hun leven en dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Ik wil graag hun inspiratie zijn, waardoor ze zelf ook weer een inspiratie kunnen zijn voor de vrouwen om hun heen. 
Scroll naar boven
Over Being in Balance

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Over Being in Balance

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief