Huib Broekhuis

Plaats: Laren

Over Huib

Geinteresseerd, diepgaand, resultaatgericht, holistisch, energie

 

Waar kom je vandaan?

Na een bedrijfskundige opleiding kwam ik bij mijn huidige bedrijf VDS Training Consultants terecht. Ik werd daar meteen gegrepen door het fenomeen ‘mens’. Ik heb me sindsdien altijd bezig gehouden met de vraag hoe mensen beter tot hun recht kunnen komen in een werkcontext.

Sindsdien heb ik zo’n 25 jaar ervaring opgedaan met ontwikkeling van (persoonlijk) leiderschap binnen bedrijven vanuit mijn bureau VDS Training Consultants. Daarnaast heb ik me nu een kleine 20 jaar ontwikkeld als professional op het gebied van energetisch werk door middel van chakra’s/aura’s en ben ik Reiki master.

Ik vind het super boeiend om het ‘vage en zweverige’ (wat dat wat mij betreft dus niet is), tastbaar en concreet te maken in de context van werk, want energie is de brandstof van alles wat we doen en wat we zijn.


Waar ben je nu?

Toen ik enkele jaren geleden in aanraking kwam met de Being in Balance technologie was ik dan ook meteen ‘verkocht’. Want hiermee is het mogelijk om dat wat voor veel mensen niet zo tastbaar is (energie) toch heel tastbaar en feitelijk te maken door middel van getallen, visuals en grafieken.

Hierdoor kunnen veel mensen beter uit de voeten met deze materie omdat de linker hersenhelft ook graag bediend wordt (concreet, logisch, tastbaar, cijfers, analyse). In 2019 heb ik mezelf dan ook laten opleiden als Being in Balance coach omdat ik zag hoeveel impact deze methode heeft.

 

Waar ga je naar toe?

Door het enthousiasme wat ik kreeg voor Being in Balancen heb ik me nu ook verbonden aan Being in Balance. We hebben samen een ambitieus plan gemaakt om in de komende 10 jaar 10.000 coaches op te leiden in minimaal 10 landen om op die manier krachtig bij te dragen aan ‘global health & wellbeing’.

In Nederland zet ik mijn eigen ervaring en ontwikkeling van de afgelopen 25 jaar die ik als professional, manager en ondernemer heb opgedaan in om andere professionals, managers en ondernemers te helpen om hun energie te verhogen, meer op hun echte pad terecht te komen en zich simpelweg beter, gelukkiger en krachtiger te voelen.

Inhoudelijke thema’s waar ik graag mee werk zijn energiemanagement, persoonlijk leiderschap, vitaliteit, design your life, emotiemanagement, purpose, talenten, drijfveren en gedragsverandering vanuit een holistisch mensbeeld (lichaam/geest/ziel en de wisselwerking).

Mijn persoonlijke missie:

Bijdragen aan een hoger bewustzijn.

Scroll naar boven
Over Being in Balance

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Over Being in Balance

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief