Carla Jansen van Rosendaal

Plaats: Beuningen & Online

Over Carla

Inspirerend, enthousiast, spiegel voorhoudend, eerlijk, open, hier en nu, motiverend

 

Waar kom je vandaan?

Mijn leven kende vele enorm pittige uitdagingen. Dat heeft me echter niet tot slachtoffer gemaakt, maar me juist uitgedaagd. 
Door naar mijn eigen rol te kijken kreeg ik grip op terugkerende patronen. Met de inzichten die dat opleverde heb ik mijn leven veranderd. De kracht van de gedachten op mijn leven was één van de grootste lessen die ik hieruit geleerd heb. 

In mijn werk als verpleegkundige en lichaamsgericht psychotherapeut heb ik de enorme samenwerking tussen lichaam en geest leren kennen. Als hartcoherentie coach en trainer heb ik vervolgens geleerd om deze koppeling te gebruiken. Op die manier krijgen mensen beter inzicht in hun eigen gedachten en handelen en kunnen zij hun leven zelf veranderen. 


Waar ben je nu?

Altijd volop in ontwikkeling, zet ik steeds weer nieuwe stappen om mijn passie in de wereld te zetten. Ik wil mensen leren om de werking van hun brein en gedachten te gaan gebruiken om hun leven op een positieve manier te beïnvloeden (zelf creëren dus) voor een blijvende verandering. 

Aangezien we blijven groeien en we daarin (in mijn optiek) zélf de verantwoordelijkheid over ons leven dragen, sta ik mezelf dan ook toe om te blijven zoeken en te veranderen. Als trainer en coach lééf ik zelf mijn passie, met vallen en opstaan maar altijd weer verder vooruit. 

Ik begeleid wereldwijd succesvolle businessleaders en entrepreneurs om écht succes te combineren met écht happiness in elk gebied van hun leven. 

Het is geweldig wat mijn manier van werken teweeg brengt bij mijn klanten. Dit door diepere persoonlijke ontwikkeling, hen in de spiegel laten kijken, pijn en belemmeringen loslaten en wonderen ontdekken. Ik zie dan dat ze naar next level gaan, succesvoller worden op álle gebieden en veel meer het gevoel van happiness in hun leven gaan ervaren. Ze gaan steeds meer leven vanuit hun hart en positieve (helpende) gedachten oppakken waardoor ze enorm gaan groeien, privé en op werkgebied.  

 

Waar ga je naar toe?

Ik wil mijn steentje bijdragen aan een positievere energie op de wereld. Dit wil ik bereiken door minimaal 1 miljoen mensen te inspireren om hun eigen stem in hun hart te ontdekken en hun mindset positiever te maken.

Ze te helpen stappen te zetten met kracht, stappen naar dát leven dat ze diep in hun hart graag willen. We dragen tenslotte allemaal zélf de verantwoordelijkheid als het gaat over alles in ons leven, we mogen dat enkel meer gaan zien, veranderen en leven. Durf dus eens in de spiegel te kijken en neem het lef om de uitdagingen aan te gaan.

Dit doe ik door mijn manier van werken steeds verder uit te bouwen. Ik combineer bewustwording van de kracht van onze gedachten op ons leven, Being in Balance, Hartcoherentie, EFT, overtuigingsoefeningen en gedachtentraining hiervoor.  In workshops, online programma’s, groepstrainingen, lezingen en individuele coaching, internationaal.


Mijn persoonlijke missie:
 

Mijn missie is om mensen er bewust van te maken dat ze een kéuze hebben in hoe ze willen leven en ze dan te inspireren, motiveren en enthousiasmeren dat ook te gaan creëren en doén. 

Stel je een wereld voor, waarin iedereen beseft dat ze met hun eigen gedachten hun eigen leven kunnen gaan creëren. Dat ze het zélf zijn, die bepaald hoe ze in het leven staan en dat ze daarmee zelf de mogelijkheden creëren om het leven te leiden dat ze graag willen. Wat zou die wereld er anders uit zien. 

Bijdragen aan meer bewustwording en toepassing van dit inzicht op deze wereld en daarmee het leven hier een stukje fijner maken, is mijn grote droom. 

Scroll naar boven
Over Being in Balance

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Over Being in Balance

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief