Robbert van Ede

Plaats: Amsterdam & Noordwijk

Over Robbert

Reflecterend, verbindend, pragmatisch, sportief, puur

Waar kom ik vandaan? 

Als top presterend atleet in wielrennen en rugby, stapte ik als kind al in de leiderschapsrol. De overstap naar rugby opende mijn ogen voor de magie van anderen in scoringspositie brengen en laten stralen. Daarom starte ik in 2006 met coachen, in 2014 vertaalde dit zich door naar werken met leiders van organisaties. Naast 1-1 coaching Heb ik veel voor startups, MKB en grote corps in verschillende branches team-, en leiderschapsprogramma’s gefaciliteerd.

In 2016-2017 brachten verschillende wake up calls mijn focus naar dieper innerlijke transformatief werk, een verlangen om dit te integreren in mijn werk werd langzaam de realiteit.

Als nerd zoek ik de beste in de wereld om van en mee te leren. Nederig en dankbaar ben ik opgeleid door dr. Joe Dispenza [neurowetenschap en toepassing van persoonlijke transformatie]. dr. Rollin McCraty [HeartMath Institute; de wetenschap en toepassing van hartcoherentie], en dr. Ibrahim Karim [BioGeometry; de wetenschap en toepassing van de energieprincipes van vorm om biologische energiesystemen kwalitatief te centreren en hun interacties met de omgeving te harmoniseren].

Sinds 2014 kies ik dagelijks voor studie vanuit kennis en reflecteren van dagelijkse ervaringen over leiderschap, peak performance, neurowetenschap, emotionele intelligentie, zingeving, quantum fysica en een breed scala aan helings methoden. 

Waar ben ik nu 

Vanuit ‘practise what you preach’ streef ik nederig om de belichaming van liefde, vrijheid en groei te zijn. Om samen de voetafdrukken te zetten voor anderen om te volgen en hun eigen weg te kiezen, naar de onbegrensde grootsheid die in ieder van ons leeft. Daarmee richt ik mij op activeren van collectieve wijsheid. Ik bouw voort op principes uit eeuwenoude filosofie, moderne wetenschap, toppresteerders, mijn persoonlijke en collectieve levenslessen. Deze vertaal ik naar de context van coachees met praktische tools, of anders gezegd hoe je gedachtes, acties en gevoelens in lijn brengt met waar je écht aan bij wilt dragen; betekenisvolle resultaten in werk en privé, kwaliteit van relaties, als ook mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel welzijn voor jouzelf, geliefden en mensen met wie je samenwerkt.

Ik heb een holistisch vitaliteitsprogramma ontwikkeld en draai succesvol groepen in-company en als open inschrijving. Ik verzorg in meerdere diepgaande bewustzijnsontwikkeling trainingen en keynotes, waaronder de officiële Joe Dispenza training, en zelf samengestelde Quantum transformatie sessies. 

Omdat bewustzijnsontwikkeling een niche is en een bubbel creëert, behoud ik de aansluiting met de mainstream vanuit mijn teamontwikkelingswerk met boardteams en future leadership programmas waarin ik met kleine groepen diepgaande verbinding binnen corporate culturen faciliteer en leiderschap activeer.

Daarnaast coach ik vanaf het strand (meestal wandelend) een dynamische mix van executives naar peak performance en spirituele padvinders naar heling en quantum leaps. 

Uiteraard pas ik hierbij regelmatig de Being in Balance techniek (Metavital) toe en koppel ik inzichten aan in-context tools, vanuit aansluiten en oprekken om doorbraken te realiseren. 

Buiten werk en studie, vindt je mij in de natuur, aan het sporten (mtb, klimmen, gymnastiek, dans, balsporten, etc.) idealiter met vrienden, of ben ik dimensies in mijn binnenwereld aan het verkennen.

Waar ga ik naar toe?  

Meesterschap ontwikkelen: 

  • Dr. Joe Dispenza worshops en vervolg trainingen ontwikkelen en faciliteren waarbij deelnemers energetische en biologische upgrades realiseren.
  • De Metavital technologie die wij binnen Being in Balance toepassen en zijn diepgaande mogelijkheden naar een volgend niveau tillen, met voor een ieder simpele & praktische toepassingen waarmee inzichten vanuit de scan door te vertalen zijn naar lichaam/systeem versterking en balancering om significate vooruitgang in levenskwaliteit te realiseren voor de coachee.
  • Biogeometry toepassen bij coachees op hun eigen energysysteem als ook van hun woningen en centra’s powerspots te maken, m.a.w. energetisch harmoniseren met de levensgevende energy zoals je kunt ervaren op plekken als Giza en Stonehenge.
  • Binnen corperates blijven werken op het snijvlak van bovengemiddeld gemotiveerde huidige en toekomstige leiders in leiderschap & teamontwikkeling; En tegelijkertijd holistisch welzijn stimuleren.
  • Transformatieve expedities leiden, ik heb hieraan mogen proeven en dat smaakt naar meer!

Mijn persoonlijke missie?  

Belichaming en facilitatie van totale vrijheid en pure, onvoorwaardelijke Liefde.

Vanuit verbinding, wijsheid laten stromen voor en door coachees, teams en organisaties om hun levens hier betekenisvol, liefdevol & vreugdevol te maken voor hunzelf, geliefden en de mensen waarmee zij samenwerken, en van daaruit een significantie shift te maken in collectief bewustzijn – energie – frequentie. 

Volledige verantwoordelijkheid dragen voor elke gedachte, woord, actie, emotie die ik uitzend waarmee ik de wereld in mij en om mij heen beinvloed. En daarmee een rolmodel zijn.

De sleutels tot bevrijding uit mentale, emotionele, spisituele en fysieke gevangenschap zo simpel en praktisch mogelijk presenteren die leiden tot bevrijding uit de gevangenis die door en voor ons is gemaakt. Ver voorbij dogma, identificatie met je lichaam, diepe angst, polariteit, langdurige nare emotionele reacties en allerlij vormen van energielekkages. Een gids in onze reis naar huis.puur

Scroll naar boven
Over Being in Balance

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Over Being in Balance

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief