Wat is Being in Balance?

Being in Balance® wordt door velen beschouwd als een van de krachtigste coachingsvormen die op dit moment in de wereld beschikbaar zijn. Geen coaching vorm ter wereld gaat zo snel naar de essentie en is zo goed meetbaar op effectiviteit, zelfs tot in de kleinste details.

Being in Balance® richt zich met zeer geavanceerde technologie, via een body-mind scan van maximaal 10 minuten waarin 90 miljard stresspunten worden gemeten,  snel op de kern van de zaak. Zo ontstaat er in korte tijd een beeld waar je in balans bent en waar niet, zelfs tot op DNA niveau.

Daarmee helpen we professionals effectief op individuele basis door het vinden en doorbreken van belemmerende patronen en innerlijke saboteurs. We creëren in korte tijd een verhoogd bewustzijn en activeren bronnen voor een betere balans en prestatie. Op deze manier bereiken we gemiddeld een stressreductie van 40% en bereik je op een versnelde manier jouw ‘next level’ van prestatie en vitaliteit.

Bekijk onderstaande video om een eerste indruk te krijgen van Being in Balance®.

Voor meer informatie, presentatie en/of demo neem contact met ons op

Voor meer informatie, download hier de brochure van Being in Balance. Of neem contact met ons op via onderstaande button:

Neem contact op