Coachingstraject

Being in Balance ‘Vitality’

Being in Balance ‘Vitality’ kan een krachtig antwoord betekenen om je vitaliteit en prestatievermogen als professional meetbaar én voelbaar op een optimaal niveau te brengen.

Maak als vitale en gemotiveerde medewerker het verschil en laad je mentale en inspiratieve batterijen op.

Werken is steeds meer topsport​

Als professional in een organisatie krijg je per dag dan ook vele inkomende actie triggers te verwerken via persoonlijke boodschappen, e-mails, sms-en, briefpost, telefoon, fax, etc. Maar dat is nog niet alles, afhankelijk van je functie ook nog: klanten begeleiden, stukken schrijven, planningen maken, begrotingen, vakliteratuur bijhouden, acquisitie, vergadermarathons, beleidsnotities, targets halen… en nog veel meer.

Kortom: werken wordt steeds meer topsport. Dat is een fantastische uitdaging maar als professional moet je wel uitgerust zijn met de juiste (top) conditie om deze uitdagingen effectief aan te blijven gaan om het geen ‘tobsport’ te laten worden.

Being in Balance ‘Vitality’ kan een krachtig antwoord betekenen om je vitaliteit en prestatievermogen als professional meetbaar én voelbaar op een optimaal niveau te brengen.

Wat is Vitaliteit? Vitaliteit is levenskracht. Vitaal zijn betekent veerkrachtig en creatief omgaan met invloeden van buiten.

Vitaliteit is een kwestie van beschikbare energie. Als energie rijkelijk en onbelemmerd aanwezig is, dan zal een optimale uitwisseling tussen lichaam en geest het resultaat zijn waardoor je optimaal kunt presteren in je werk. Dat is het doel van Being in Balance ‘Vitality’.

Je batterijen opladen!

In de praktijk komt vitaal zijn er op neer dat je moet zorgen dat je fysieke, emotionele, mentale en spirituele ‘batterijen’ optimaal gevuld zijn. In Being in Balance Vitality is dat het doel.

Met de Being in Balance technologie zijn we door het meten van 90 miljard stresspunten in het lijf in staat om in korte tijd een gedetailleerd beeld weer te geven van je huidige vitaliteit (en mogelijke stressbelasting) op alle orgaan niveaus, cellen en chromosomen. Naast de psycho-emotionele thema’s die momenteel mogelijk saboterend werken kunnen we in de databases van de Being in Balance technologie heel precies zien welke voeding en voedingssuplementen voor jou nu geschikt zijn.

Op basis van deze scan maak je samen met je Being in Balance coach een door jou haalbaar geacht Vitaliteitsplan.

Op deze manier kunnen we helpen je vitaliteitsdoelstelling te realiseren zodat je ‘on top of it’ in je werk blijft!

5 sessie van gemiddeld 2 uur​

Wat kun je verwachten?

Er zit ongeveer 2 tot 3 weken tussen de sessies in en in elke sessie wordt een nieuwe body-mind scan gemaakt met de Being in Balance technologie om de progressie te meten en nieuwe aandachtspunten aan te pakken voor:

Méér energie en vitaliteit

Gezonde gewoontes en gezonde leefstijl

Meer helpende en positieve gedachtes en overtuigingen

Meer energieresources en minder energielekken

Betere stressregulatie

Een persoonlijke energieplan (PEP!)

Minder stressbelasting.

Testimonials

Wat anderen over Being in Balance® zeggen:

Vind een Being in Balance® coach