Haal het beste uit jezelf in je werk door Being in Balance® coaching

Als je zoveel mogelijk van je potentieel wilt benutten en optimale performance wilt bereiken in je werk, investeer dan in een Being in Balance traject. Being in Balance onderscheidt zich als methode omdat deze als geen ander snel en direct naar de ‘kern van de zaak’ gaat: de essentie van je coachingsvraag, je uitdaging. Die kern is altijd de diepere psycho-emotionele programmering welke via je onderbewustzijn je gedrag stuurt.

Video afspelen

Zo meet je spanning in het hoofd met de Being in Balance technologie.

We zien bij veel cliënten een behoorlijk hoge spanning door stress in het hoofd. Dit is met name zichtbaar in de slagaders in de hersenen (arteriën). Zonder gerichte interventie of leefstijlwijziging kan dit leiden tot hoge bloeddruk in het hoofd (arteriële hypertensie). 

Kijk naar dit filmpje (5 min) hoe je deze spanning met de Being in Balance methode kunt meten en hoe die spanning er visueel dan in het hoofd uitziet. 

Video afspelen

Wat is Being in Balance coaching precies?

We krijgen veel vragen over hoe de Being in Balance coaching scan nu eigenlijk werkt. Je ziet dan de Being in Balance technologie razendsnel scant zodat je in korte tijd als coach kunt zien waar balans en mogelijk disbalans is en je de oorzaken van die disbalans kunt gaan analyseren. Op basis van deze analyse kun je dan heel gericht naar ‘de kern van de zaak gaan’.

Vermoeidheid door straling

Straling is een onzichtbare vijand. Bijna overal waar je bent, gaat er allerlei straling door je heen. Straling van wifi, 2G, 3G, 4G, 5G van alle mobiele masten. Maar ook het C1000 systeem van de politie geeft veel straling. De invloed van straling op het lichaam meten wij ook met de Being in Balance scan. In deze video leg ik uit hoe aan de hand van een voorbeeldscan.

Volg jij je hart?

Een jaarlijks terugkerend onderzoek van Gallup dat wereldwijd wordt gehouden onder mensen die aan het einde van hun leven staan gaat over de vraag: ‘Waar heb je het meeste spijt van in je leven?”

In deze video ‘Je hart volgen’ laten we hier meer over zien en geven we je ook nog een mooie tip om je hart meer te volgen!