Testimonials & Klantenwaardering

Being in Balance® wordt door velen beschouwd als een van de krachtigste coachingsvormen die op dit moment in de wereld beschikbaar zijn. Geen coachingsmethode ter wereld gaat zo snel naar de essentie, de kern van de zaak, en is zo goed meetbaar op effectiviteit, zelfs tot op DNA niveau. Being in Balance® wordt zowel toegepast in het bedrijfsleven als ook in de topsport.

Being in Balance® Coaching bij PSV

Testimonials PSV'ers

‘Als technische staf van PSV hebben we ieder individueel eerst zelf het Being in Balance® Mental Power coachingstraject doorlopen om het aan den lijve te ervaren. Dat was een positieve en inspirerende ervaring en we zagen hierin een mooie meerwaarde om de mentale weerbaarheid van individuele spelers verder te helpen vergroten, iets waarvan je in het huidige topvoetbal nooit genoeg kunt hebben. Met name de inzichtelijkheid, precisie en volgbaarheid op het computerscherm van de mate van balans in je lijf, mogelijke energielekken, stressbelasting, energieresources, mentale en psycho-emotionele aandachtspunten, voeding op maat en vooral de meetbare progressie gedurende het traject maakt Being in Balance® voor ons een winnend coachingsconcept dat bijdraagt aan het realiseren van de door ons als PSV gestelde sportieve doelen. ‘

Phillip Cocu

Hoofdtrainer PSV

‘Focus hebben en vooral houden gedurende de hele wedstrijd is van cruciaal belang. Met het Being in Balance® coachingtraject heb ik daar weer verdere stappen in kunnen zetten. Daarnaast heb ik vooral ook nog meer over mezelf geleerd. Ook de bewustwording en de radicale impact van het aanpakken van mijn voedingspatroon als ‘gezonde denkwijze’ om nog meer in balans te komen én het zichtbare en meetbare positieve effect daarvan op mijn lichaam, zichtbaar gemaakt via de Being in Balance® scan op het computerscherm, was voor mij heel waardevol.’

 

Jeffrey Bruma

Speler PSV

‘Wat mij in het bijzonder heeft aangesproken aan het Being in Balance® Mental Power coachingstraject is het bewust worden van mogelijke niet helpende gedachten en overtuigingen en om deze ‘real time’ om te kunnen zetten naar positieve, helpende gedachten en gevoelens die dan direkt bijdragen om optimaal te presteren op het veld. De meetbare en zichtbare verbetering van je innerlijke balans via de scan op het computerscherm geeft je dan de bevestiging dat je mentale training zijn vruchten afwerpt. Het gevolg is een stabielere prestatie én leven!’

 

Jeroen Zoet

Keeper PSV

‘Being in Balance® heeft mij er vooral bewust van gemaakt dat er mentaal gezien nog véél meer in je zit dan je denkt. Dat bewustzijn ontwikkelen heeft me mentaal weer doen groeien om te helpen het allerbeste uit mezelf te halen, elke keer weer. Bijvoorbeeld gerichte visualisatie van spelsituaties en spanningsregulatie via bewuste en gecontroleerde ademhaling om de juiste wedstrijdspanning te genereren. Daarnaast heeft het bewustworden van psycho-emotionele aandachtspunten die uit de Being in Balance® scan kwamen, bijvoorbeeld negativiteit uit het verleden, me geholpen om dit stap voor stap, en nog steeds, om te buigen naar pósitieve kracht.’

 

Jürgen Locadia

Speler PSV

‘De Being in Balance® coaching heeft me heel erg geholpen om meer rust in mijn hoofd te brengen. Als ik ‘vrij’ ben in mijn hoofd presteer ik gewoon beter. Daarnaast kan ik nu veerkrachtiger omgaan met verschillende situaties binnen en buiten het veld en ben ik weer verder gegroeid in zelfverzekerheid. Kortom het heeft me een krachtige ‘mentale boost’ gegeven!’

 

Luciano Narsingh

Speler PSV

“Being in Balance® coaching heb ik ervaren als een uniek concept, dat voor iedereen bruikbaar is. De uitgebreide scan zelf kost hooguit tien minuten en je hoeft uitsluitend een koptelefoon op te doen. Kortom: zeer laagdrempelig en voor iedereen toepasbaar. De eenvoud van de scan staat lijnrecht tegenover de hoeveelheid en gerichte informatie, die het oplevert over je fysieke en mentale gesteldheid. In mijn geval leverde het een rapport op met een volledige analyse op deze invalshoeken. Het voedingsadvies op maat maakt alles compleet en heeft een direct effect. Het is fascinerend om te ervaren hoe realistisch en herkenbaar al deze informatie is. Deze kennis is de basis om vervolgens een aantal zaken aan te pakken, waardoor je beter kunt functioneren in het leven, zowel op je werk als privé. Ik heb zelf een aantal mensen in mijn omgeving gewezen op deze coachingsmethodiek en deze wijze van analyseren. Allemaal hebben ze een vergelijkbare positieve ervaring. Ook voor managers en leidinggevenden is het een must om zelf een keer Being in Balance® te ervaren. Het zal een positief effect hebben op jezelf en daardoor op de medewerkers en dus uiteindelijk zal de organisatie beter functioneren.

 Bij PSV hebben wij heel goede ervaringen met Being in Balance® coaching. In het PSV Innovatieplan is dit een vast onderdeel geworden in het Mentale Programma. Spelers en de staf van PSV zijn heel enthousiast over de bepaalde en behaalde progressie door Being in Balance® coaching.”

 Toon Gerbrands

Algemeen Directeur PSV

Meer testimonials van klanten

Bruce-Lipton

“With special appreciation for the Being in Balance® method – it is an important part of our evolution – for it can heal our world!”

Bruce Lipton PhD – Internationally leader in bridging Science and Spirit

Erik Mandersloot

“My work at Nyenrode Business University encompasses researching holistic approaches for human and organisational development. Hence beside a personal desire in exploring Being in Balance®, I had a professional curiosity. In both I am positively surprised. So far, I have not yet encountered an instrument that has the capability to scan and analyse the state of being of the human body in relation to the patterns of behaviour and (sub)conscious convictions that are barriers for further development of human vitality and performance. I am impressed with the depth of the scan as well as the broad and practical spectrum of ‘treatments’ that can be used to make the next steps. In my opinion Being in Balance® can be of great help for organizations that aspire to unleash the full potential of their management and employees.”

Erik Mandersloot – Researcher and lecturer at the Strategy Center of Nyenrode Business Universiteit.

Jan Bommerez

“In het nieuwe tijdperk dat zich nu aanmeldt zullen we meer en meer ontdekken dat we voor meer dan 99% energetische wezens zijn en voor minder dan 1% fysieke wezens. Met Being in Balance® kunnen we verstoringen vinden in ons energetische lichaam en die met behulp van de juiste modaliteit harmoniseren. Niet alleen ons lichaam wordt daar beter van maar ook ons emotionele, mentale en psychologische welbevinden. Being in Balance® is een methode voor lichaam, geest én ziel.”

Jan Bommerez – Management Inspirator en Auteur van onder meer ‘Kun je een rups leren vliegen?’

Gertjan Verbeek

“In mijn denken over het ontwikkelen van een team begint het altijd met het ontwikkelen van het individu. Op topnivo geeft de mentale weerbaarheid de doorslag. Daar moet dus aan gewerkt worden. Being in Balance® geeft ons en de sporter inzicht in wie hij is, waar hij aan moet werken en wat zijn potentie is! Het individu moet in balans zijn om maximaal te kunnen presteren. Een unieke aanpak voor elk individu, ook binnen een teamsport, zal bijdragen tot een topsport klimaat om het maximale er uit te halen. Wij van AZ zijn van mening dat Being in Balance® die bijdrage kan leveren om ons te kunnen onderscheiden en om TOP te presteren.”

Gertjan Verbeek – Voormalig hoofdtrainer van ondermeer Feyenoord en AZ

Joost van der Hoek2

“Binnen AZ zijn wij als staf dagelijks bezig om onze spelers zo goed mogelijk te begeleiden, te trainen en te coachen, zodat de kans op succes zo groot mogelijk wordt. Een belangrijk aspect in dit traject vormt de fysieke en mentale status van de spelers. Middels onder andere individuele preventieve fysieke programma’s en een spelervolgsysteem om de cardiovasculaire status van de individuele speler te vervolgen, zijn wij in staat om de fysieke ontwikkeling gedurende het seizoen te monitoren. Voor de mentale en emotionele domeinen van een speler heeft AZ een partner in Being in Business met de Being in Balance® methode gevonden om ook op deze gebieden op maat gestuurde coaching en begeleiding te kunnen geven. Persoonlijk heb ik het Being in Balance® proces naar tevredenheid mogen doorlopen, waarbij het meetbaar maken van de mentale aspecten een innovatieve manier is om de mentale en emotionele domeinen te visualiseren en tevens bieden de uitkomsten mij nog wekelijks een kapstok aangaande processen in mijn privé- en werkomgeving. Tenslotte ben ik van mening dat Being in Balance® aan onze spelers de mogelijkheid creëert om zichzelf als mens te ontwikkelen waarbij uiteindelijk de kans op sportief succes voor AZ vergroot wordt.”

Joost van der Hoek, MD, PhD – Hoofd Medische Staf AZ

Huib Broekhuis

“Being in Balance® heb ik ervaren als een baanbrekende methode waarmee je in heel weinig tijd tot een essentie van jezelf kunt komen. Het brengt mensen snel tot een diep inzicht en vormt daarmee een basis voor verbetering en ontwikkeling op emotioneel, mentaal en fysiek gebied. Indrukwekkend!”

Drs. Huib Broekhuis – Directeur VDS Training Consultants

Nienke Blom

“Being in Balance® gaat diep en heeft mij daadwerkelijk gedragsverandering opgeleverd! De combinatie van de scans en gesprekken met de Being in Balance® Coach en mijn eigen vermogen dit om te zetten in actie, hebben me heel veel opgeleverd. Ik heb inzicht gekregen in mijn beperkende gedachten en de mogelijkheid ontwikkeld om met helpende gedachten mijn gedrag aan te passen, wat de oorzaak ook is. Ik heb respect en liefde voor mezelf toegelaten, waardoor ik me beter kan concentreren tijdens mijn werk. Deze sessies gaan wat mij betreft dieper en zijn completer dan eerdere coachingsmethoden. Door de scan kun je niet sturen op specifieke elementen; je gehele lichaam en geest worden bekeken. Het heeft ook mijn horizon verbreed en grenzen verlegd. De scan is concreet en de resultaten meetbaar (bijvoorbeeld; stressreductie in % op het scherm en in de praktijk merkbare resultaten). Daardoor kwamen we snel tot de kern. En kon ik voor mijn eigen welzijn en performance in werk en prive stappen maken. Door de inzet van mijn eigen Being in Balance® dagboekje en zorg ik dat ik mijn spirit vasthoud en nog langer plezier heb van Being in Balance®.”

Nienke Blom – Rayonmanager Onderwijs, Randstad Nederland

screenshot-1

“Being in Balance® coach Daniel Zavrel heeft mij bewust gemaakt van een aantal concrete methodes om mijn drukke baan met meer rust en balans uit te kunnen voeren. Hij heeft mij met name bewust gemaakt van mijn lichaam én geest. De onherkenbare stress in mijn lichaam is middels de Being in Balance® scanmethode voor mij herkenbaar geworden. Door stress te kunnen meten is de uitspraak “meten is weten” concreet geworden waardoor de zogenaamde sluipmoordenaar voor mij uit de anonimiteit is gehaald. Door mijn mentale- en emotionele weerstand op te zoeken en daaraan te werken is mijn zogenaamde mentale schild sterker geworden.

Ook de gedachtentraining heeft mij veel opgeleverd waardoor ik heb geleerd om bewust belemmerende gedachten om te buigen naar helpende gedachten. Ik heb geleerd om juist mijn belemmerende gedachten te herkennen en niet meteen in de weerstand te denken maar de gedachten juist helpend te maken.

Ook de hartcoherentiemethode voor stressregulatie heeft mij ontzettend veel gebracht! Ik pas dagelijks de hartcoherentiemethode toe. Ik doe het soms in mijn kamer waar niemand bij is en soms tijdens een vergadering terwijl iedereen er bij is zonder dat de anderen het merken. Het is altijd en overal toepasbaar en helpt mij mijn stress te reduceren en zeker mijn prestatievermogen te verbeteren. Ik merk dat mijn hart en brein daardoor voldoende in verbinding met elkaar zijn geraakt waardoor mijn hart coherent is en ik meer mijn denkend brein kan gebruiken. Naast de hartcoherentiemethode heb ik bewust moeten leren ontspannen wat ten goede kwam van de coherentie van mijn hart!

Ik zie mijn baan als topsport waarin ik topprestaties wil leveren waarbij topcoach Daniel Zavrel door toepassing van het Being in Balance® Mental Power coachingstraject mij heeft geholpen om mijn energielekken te stoppen, mijn Mentale Kracht te versterken en met meer balans mijn topsport uit te voeren!”

Hakan Senyürek Teamchef Basisteam IJmond (Nationale Politie eenheid Noord-Holland)

foto Danny Rodermond

“Being in Balance® Coaching heeft van mij een ander en beter mens gemaakt. Een andere doordat ik bewustere en gezondere keuzen kan maken en beter omdat deze keuzen een zeer positief effect hebben gehad op mijn lichaam en geest. De geavanceerde technologie maakte voor mij mooi inzichtelijk welke voeding ik wel of beter niet kan nemen. De coaching gesprekken daarbij vond ik zeer waardevol omdat deze mij lieten inzien dat je zelf de sleutel hebt om een beter versie van jezelf te worden. Ik voel mij energieker, ervaar bijna geen stress en kan mijn gevoelens en emoties beter duiden. Dit heeft mij in zeer stressvolle en zwaar beladen situaties geholpen om de juiste keuzes te maken. Ik ben zeer dankbaar dat ik deel mocht nemen aan het Being in Balance® coachtraject!”

Danny Rodermond Operationeel Expert en MT lid Basisteam IJmond (Nationale Politie eenheid Noord-Holland)

foto thijs van woerden

Door het Being in Balance® coachings traject ben ik me meer in balans, mentaal sterker en over de hele linie fitter gaan voelen.

Ik zag telkens met plezier uit naar de sessies vanwege de geavanceerde Being in Balance® body-mind scan met de daaruit volgende analyse en gerichte adviezen om stress te reduceren.

Zowel fysiek, bijvoorbeeld via voeding op maat berekend vanuit de scan, als ook emotioneel-mentaal, bijvoorbeeld via het aanpakken van niet helpende overtuigingen, gedachten en gevoelens die disbalans veroorzaakten.

Deze oplossingsrichtingen vanuit de Being in Balance® technologie waren erg ‘to the point’ en direkt bruikbaar om versneld een betere versie van mezelf te worden.

De uitwerking naar mijn  management team was ook heel positief, ik ben sterker sturing gaan geven, heb meer zelfvertrouwen, ben meer ontspannen en zit beter in mijn vel. Het aspect ‘meten is weten’ spreekt me daarnaast erg aan in deze coachingsmethodiek.

Thijs van Woerden – Divisie Directeur Toezicht Europese Banken bij De Nederlandsche Bank (DNB)

Elk traject wordt geëvalueerd aan de hand van de zogenaamde ‘Ultimate Customer Question’

Hoe waarschijnlijk is het, op een schaal van 1 -10 (1 = zeker niet, 10 = zeker wel), dat je Being in Balance® bij een collega of zakenrelatie aanbeveelt?’

Being in Balance® scoort op deze Ultimate Customer Question gemiddeld een 9,2