Coachingstraject

Being in Balance ‘Performance’

Being in Balance ‘Performance’  is bedoeld voor managers, ondernemers en overige professionals die hun performance gericht willen verbeteren in het kader van ‘inner balance, outer performance’.

“Performance” is het resultaat dat je bereikt, veelal het gevolg van je handelingen en gedrag, intern en extern. Deze worden gestuurd door je missie, identiteit, normen, waarden, overtuigingen en vaardigheden.

Wordt bewust van saboterende patronen en belemmerende automatische handelingen ​

Feit is dat meer dan 95% van deze processen worden gedomineerd door je onderbewustzijn. Er is een enorme winst in de uiteindelijke performance te boeken als onbewuste saboterende patronen en belemmerende automatische handelingen bewust worden gemaakt en via gericht coaching worden getransformeerd naar gewenst gedrag passend bij je professionele uitdagingen, doelen en verantwoordelijkheden.

Dit is een proces dat start bij het blootleggen van de onderbewuste processen in je lichaam via de body-mind scan met de Being in Balance technologie. Door deze “kern van de zaak” aan te pakken in het coaching proces, zullen de belemmeringen in je lichaam verdwijnen. Hierdoor komt extra positieve energie vrij die je kunt besteden aan wat je wél wilt en wat echt relevant is voor je.

Versterkte business performance door versterkte kerncompetenties

Doordat de innerlijke balans wordt versterkt wordt ook de business performance versterkt. In concreto gaat het er bij het verbeteren van deze kerncompetenties om:

Burning desire

Dat je intenser contact hebt met je ‘burning desire’: wat wil je écht? Je innerlijk navigatiesysteem, je hart is daarbij leidend en communiceert met je via gevoelens, zowel positieve

Mentaal vermogen

Dat je beter in staat bent om diepere mentale vermogens zoals verbeelding, visualisatie (of beter: mentale representatie) te activeren voor het verbeteren van je prestaties, meestal gecombineerd met positieve affirmaties.

Inner genius

Dat je in staat bent om de ‘inner genius’ wakker te maken, de ‘master mind’ zowel in je als mensen die je aantrekt bij het realiseren van je dromen.

Doelen bereiken

Dat je beter in staat bent je doelen te stellen en je beter in staat bent tot zelfmanagement zoals georganiseerde planning voor het realiseren van je doelen.

Grote beslissingen

Dat je beter in staat bent beslissingen te nemen en de verantwoordelijkheid daarvoor te dragen.

In control

Dat je pro-actiever kunt opereren wetende dat je dirigent van je leven bent en niet het ‘slachtoffer’ van het leven. En dat je mogelijkheid tot samenwerken verbetert door bewust worden van je innerlijke saboteurs, bijvoorbeeld op het gebied van communicatie en het uiten van je wensen en gevoelens.

Innovatie capaciteit

Dat je je innovatie capaciteit versterkt door contact te maken met je creatieve kracht en je authenticiteit, je innerlijke ‘purple cow’.

Veerkracht

Dat je je innovatie capaciteit versterkt door contact te maken met je creatieve kracht en je authenticiteit, je innerlijke ‘purple cow’.

Meten is weten

De vooruitgang op deze gebieden is op 3 manier te meten:

  1. Via de holistische scans door de being in Balance technologie waarbij in detail de progressie kan worden gemeten van de holistische fitness
  2. Via 360 graden feedback: welke vooruitgang zien leidinggevenden, collega’s, klanten, leveranciers, etc?
  3. Via business performance scans zoals KPI’s
    (omzet, winst, klanttevredenheid, motivatie , etc)
5 sessie van gemiddeld 2 uur​

Wat kun je verwachten?

Er zit ongeveer 2 tot 3 weken tussen de sessies in en in elke sessie wordt een nieuwe body-mind scan gemaakt met de Being in Balance technologie om de progressie te meten en nieuwe aandachtspunten aan te pakken voor:

Beter omgaan met veranderingen

Meer werken vanuit flow

Bewust van belemmerende overtuigingen en patronen

Méér energie en vitaliteit

Meer helpende en positieve gedachtes en overtuigingen

Betere stressregulatie

Een persoonlijke voedingsplans voor topprestaties

Testimonials

Wat anderen over Being in Balance® zeggen:

Vind een Being in Balance® coach