Coachingstraject

Being in Balance ‘Mobility’

Being in Balance Mobility helpt je in het proces bij het zoeken naar een andere baan, binnen of buiten de huidige organisatie, gedwongen of vrijwillig. 

Vind je passie en missie en zet vanuit je hart krachtige stappen naar een passende en inspirerende omgeving.

De druk van een baan moeten vinden

Zoeken naar een andere baan, binnen of buiten de huidige organisatie,is in de praktijk een intense en stressvolle periode: de druk van een baan moeten vinden (de druk bij jezelf, vanuit je gezin, vanuit de buitenwereld), de vraag “wat het beste bij je past”, de stress van (de redenen van) het afscheid van de vorige baan, etc.. Daarbij soms nog de financiële perikelen, op korte of langere termijn, ten gevolge van de situatie.

Kortom, een crisissituatie waarbij je zelden goed in je vel zit, je zelfvertrouwen een knak heeft gekregen en je verminderd in staat bent tot het voeren van een goed sollicitatiegesprek. 

Being in Balance Mobility is een totaalpakket dat je helpt om uit deze crisis situatie te komen en  je geheel gereed te maken voor je nieuwe baan. In elke sessie wordt een body-mind scan gemaakt met de unieke Being in Balance technologie om het proces te monitoren, bij te sturen waar nodig en in zijn geheel effectief te laten verlopen

How it works

Being in Balance Mobility bestaat uit 5 stappen:

Stap 1

De vitaliteitsstap: weer in je kracht komen.

Met een body-mind scan met de Being in Balance technologie brengen we in beeld hoe je momenteel in je vel zit: wat zijn je energieresources, waar ben je in balans, waar niet, wat is je stresslevel, zijn er energielekken en zo ja wat is de oorzaak daarvan? Daarna gaan we gericht aan de slag om de ‘batterijen’ weer te helpen opladen zodat je weer lekker in je vel zit en vanuit kracht de rest van het mobiliteitstraject kunt doorlopen. ​

Stap 2

De performance stap: het ontsluiten van je potentieel

Waar zitten je resources en belemmeringen voor presteren. Wat zijn psycho-emotionele thema’s en sabotagemechanismen, hoe is het gesteld met de handelingsvaardigheid, de mentale weerbaarheid, het risico voor uitval en de belastbaarheid? Dit zijn vragen die we in deze stap beantwoorden. Door de bewustwording hiervan kunnen we concrete stappen zetten om meer van je potentieel te ontsluiten en te activeren voor betere prestaties.

Stap 3

De talent stap: jouw unieke bijdrage

Iedereen is uniek met eigen talenten en kwaliteiten. In deze stap maken we deze talenten en kwaliteiten bewust.

Stap 4

De bezieling stap: je passie en missie

Werken vanuit passie geeft enorm veel energie. Waar zit jouw passie? Wat is jouw unieke missie? In deze stap helpen we je keuzes te gaan maken vanuit je hart, jouw unieke geschenk aan de wereld. We helpen je je missie statement te formuleren om vanuit je essentie vervolgstappen te maken in het mobiliteitstraject.

Stap 5

De creatie stap: van inspiratie naar realisatie

Nu je vitaal bent, in je kracht staat, je potentieel hebt ontsloten, weet waar je passie ligt en wat je missie is maken we een concreet actieplan. Je gaat als dirigent van je werkleven met hernieuwde energie, passie en bezieling een gerichte koers inzetten voor de creatie van een inspirerende werkomgeving waarin je het beste van jezelf kunt geven. Dit is een krachtige basis voor het verdere proces van je jobmarketing.

5 sessie van gemiddeld 2 uur​

Wat kun je verwachten?

Er zit ongeveer 2 tot 3 weken tussen de sessies in en in elke sessie wordt een nieuwe body-mind scan gemaakt met de Being in Balance technologie om de progressie te meten en nieuwe aandachtspunten aan te pakken.

Duurzaam inzetbaar zijn

Regie voeren in je loopbaan

Met hernieuwde energie de volgende stap in je carriere zetten

Je persoonijke missiestatement

Leren leven en werken vanuit je ‘Ikigai’ : je passie, je missie, je roeping en ideale beroep, balans tussen hoofd en hart

Bewust van belemmerende overtuigingen en patronen

Méér energie en vitaliteit

Testimonials

Wat anderen over Being in Balance® zeggen:

Vind een Being in Balance® coach