Lisa van Roode

Over Lisa

Direct, doortastend, oplossingsgericht, just-do-it

Waar kom je vandaan?

Ik hou ervan mijn dromen werkelijkheid te laten worden. Zo woon ik al jaren op een tropisch eiland met mijn man en geadopteerde straathonden. Heb ik diverse bedrijven en merken succesvol opgezet. Waarbij ik altijd veel uren werkte en bovenmatig stress ervaarde. Ik wilde het allemaal inruilen voor een natuurlijke, duurzame en eerlijke manier van leven. Daarmee was een van mijn ideeën het opzetten van een eigen retreat resort. Lan Sabai, in het zuiden van Phuket. Een mooie rustige plek, waar ik vooral vrouwen ontvang van rond de 50, die altijd iedereen hebben bijgestaan: Hun partner de ruimte gegeven voor zijn/haar carrière, de kinderen te begeleiden, en inmiddels wellicht mantelzorger zijn voor de ouders. Die nu denken: ‘En ik dan, wanneer is het mijn beurt’. Daar wil ze nu het nog kan, verandering in brengen. En daarbij help ik haar.

Offline, online of tijdens een retreat.

Waar ben je nu?

Ik hou van een persoonlijke aanpak en geloof helemaal niet in een one-size-fits -all. Daarom past Being in Balance zo goed bij mij. Individueel mentoren om jou te laten ontdekken waar je eigenlijk van droomt en eindelijk jouw kans te pakken door voor jezelf te kiezen. Zodat jij je op je 50 ste energieker voelt, doet wat je altijd nog wilde en beter uitziet dan toen je 30 was.


Waar ga je naar toe?

Wholistic Wellness: mijn community waar we elkaar inspireren en verbinden. Echte verhalen van echte mensen.

 

Mijn persoonlijke missie:

Mijn missie is te verbinden, te inspireren en les te geven over een gezonde en natuurlijke wellness lifestyle om de wereld op een holistische manier te genezen.

 

Scroll naar boven
Over Being in Balance

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Over Being in Balance

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief