GRATIS INFORMATIEBIJEENKOMST VOOR COACHES VIA ZOOM

Wil jij als coach efficiënter 
te werk gaan?

Ben jij vitaliteits coach, mental coach of een loopbaan coach? En wil jij jouw coaching graag een verdiepingsslag geven, door deze meetbaar en inzichtelijk te maken? Dan is de Being in Balance wellbeing body- en mindscan zeker interessant voor jou! 

Maak kennis met één van de meest effectieve coachingsvormen van dit moment! Geen coachingsvorm ter wereld gaat zo snel naar de essentie en is zo goed meetbaar op effectiviteit als de Being in Balance® methode.

 

De Being in Balance BodyMind Scan

Met zeer geavanceerde technologie kunnen we, in slechts 10 minuten tijd, maar liefst 90 miljard stresspunten in het lichaam gemeten. Zo ontstaat er in korte tijd een beeld van waar het lichaam in balans is en waar de stresspunten zitten.

De missie van Being in Balance is om  krachtig bij te dragen aan Global Health & Well Being. Ons doel is om innovaties vanuit de (medische) wetenschap, topsport en excellente organisaties breed toepasbaar maken in de wereld. Wij richten ons op de zakelijke markt, de topsport en op de private gezondheidsmarkt. 

 

De bijeenkomst is interessant voor jou als:

Je sneller en krachtiger tot de kern van de problemen van jouw cliënten wilt komen

Je gepersonaliseerde oplossingen wilt geven aan de problemen van jouw cliënten

Je meer resultaat wilt boeken met jouw cliënten en dit resultaat meetbaar maken

Je effectiever én efficiënter aan de slag wilt gaan met de vraagstukken van jouw cliënt

Je de ruimte hebt om een nieuwe techniek in te zetten in jouw coaching wat jou onderscheid biedt in de markt

Wil jij coach worden?

Opleiding Being in Balance® coach

Als Being in Balance® coach ben je in staat om effectief de Being in Balance® technologie te gebruiken. Je helpt je coachees bij het vergroten van hun performance, vitaliteit en innerlijke balans en het reduceren van stress. Oftewel: je helpt hun volledige potentieel te ontsluiten.