Being in Balance®: data driven holistisch coachen

Gratis online Being in Balance inspiratie event voor Coaches via Zoom:

07 maart 2022

19:00 – 21:30

Being in Balance® wordt door velen beschouwd als één van de krachtigste coachingsvormen van dit moment. Geen coachingsvorm ter wereld gaat zo snel naar de essentie en is zo goed meetbaar op effectiviteit als de Being in Balance® methode.

En nu kun ook jij je laten opleiden tot Being in Balance® coach!

Op ons gratis online inspiratie event leer je meer over de Being in Balance® methode en waarom hij zo succesvol en effectief is. Ook vertellen we je alles over de opleiding om gecertificeerd Being in Balance® coach te worden.

Door het maken van een body-mind scan met de geavanceerde Being in Balance® technologie kom je in hele korte tijd tot de kern van de zaak.

Met onze technologie is het mogelijk om inzicht te krijgen in:

  • Je mentale gesteldheid
  • Je energiehuishouding
  • Je handelingsvaardigheid
  • Belemmerende psycho-emotionele patronen
  • De mate van stressbelasting
  • Geschikte en ongeschikte voeding op maat voor optimale gezondheid en prestaties
  • De mate van balans van álle organen en functies zelfs tot op DNA niveau

Met onze Being in Balance® technologie kunnen maar liefst 90 miljard stresspunten in het lijf worden gemeten en hier kan jij als coach vervolgens effectief mee aan de slag.

Wat gaan we doen op het gratis online inspiratie event?

  • We delen informatie over wat Being in Balance® coaching is
  • We demonstreren de Being in Balance® coaching aan de hand van een voorbeeldscan
  • We vertellen je alles over de Being in Balance coaching opleiding.  Lees hier alvast meer over de opleiding tot Being in Balance® coach.

Programma

19:00 – 19:30       Wat is Being in Balance coaching?

19:30 – 20:30       QuickScan: Demonstratie Being in Balance coaching

20:30 – 21:00       Over de opleiding tot Being in Balance coach

21:00 – 21:30       Ruimte voor vragen en uitwisseling

Deze avond wordt verzorgd door Daniel Zavrel en Nienke Stoop.

 

PicturePeople.nl (1 van 4)

Daniel Zavrel is van origine bedrijfseconoom (Erasmus Universiteit) en is de oprichter en ontwikkelaar van Being in Balance coaching. Na zijn carrière bij Accenture luisterde hij naar zijn ‘innerlijk navigatiesysteem’, zijn hart, en gooide hij het roer radicaal om en werd directeur van OIBIBIO Business wat een revolutionair concept was om persoonlijke groei, spiritualiteit en bewustwording op een grote schaal op de kaart te zetten in Nederland.

Zijn grote passie is om bij te dragen aan ‘Global Health & Wellbeing’ met Being in Balance coaching, Mentale Kracht trainingen, Hartcoherentie, Meditatie & Mindfulness en Mindvalley. Zowel in het bedrijfsleven, de topsport als in de private gezondheidszorg.

In zijn 30 jarige carrière verzorgde hij trainingen en coaching op het gebeid van Health & Wellbeing in diverse grote organisaties en in de topsport zoals ABN AMRO Bank, Achmea, Accenture, Unilever, Shell, Delta Lloyd, PWC, Philips, McKinsey & Company, Rabobank, AS Watson, Nestlé, Kadaster, Politie, PSV (eredivisie voetbalclub), Vopak, VolkerWesselsTelecom, Mercuri Urval, Van Lanschot Bankiers, Ernst & Young, AZ (eredivisie voetbalclub) en vele anderen.

Daniel is getrouwd en de trotse vader van 7 kinderen.

 

Nienke Stoop

Nienke Stoop maakte na haar  Westerse medische opleiding tot arts en werkervaring op de Spoed Eisende Hulp de omslag naar Oosterse geneeswijzen, Hartcoherentie en Being in Balance® coaching. Ze combineert wetenschappelijk onderbouwde Westerse medische kennis met oude inzichten uit de Oosterse Geneeswijzen. Nieuwe inzichten uit de Quantum geneeskunde verbind ze met Hartcoherentie, Meditatie, Healing en Leefstijl geneeskundige adviezen. Daarin speelt de Being in Balance® coachingsmethode een belangrijke rol.

Ben jij er ook bij?

Wil jij ook data driven holistisch leren coachen met de Being in Balance® technologie? Wees er dan bij op dit online inspiratie event via Zoom op 07 maart!

Als je je hebt ingeschreven ontvang je de Zoom link voor deelname.