Aan de slag met een van de programma's

Coachingsprogramma's

Er zijn verschillende soorten Being in Balance® coaching producten: Vitality, Mobility en Mental Power zijn elk coachingtrajecten van 5 sessies van 2 uur met telkens 2 weken ertussen. De QuickScan is een sessie van 1 uur. .

De Quickscan

Een ‘low-cost-high speed’ sessie om snel in kaart te brengen hoe je als professional in je vel zit en je bewust te worden van je ‘innerlijke saboteurs’. 

In een QuickScan maken we in een sessie van 1 uur een body-­‐mind scan op 90 miljard meetpunten in jelijf. Op die manier hebben we snel inzicht waar je in balans bent en waar eventueel niet en waar mogelijkstressbelasting zit.

Being in Balance ‘Mobility’

Vind je passie en missie en zet vanuit je hart krachtige stappen naar een passende en inspirerende omgeving. Being in Balance Mobility helpt je in het proces bij het zoeken naar een andere baan, binnen of buiten de huidige organisatie, gedwongen of vrijwillig. 

Dit is in de praktijk een intense en stressvolle periode: de druk van een baan moeten vinden (de druk bij jezelf, vanuit je gezin, vanuit de buitenwereld), de vraag “wat het beste bij je past”, de stress van (de redenen van) het afscheid van de vorige baan, etc.. Daarbij soms nog de financiële perikelen, op korte of langere termijn, ten gevolge van de situatie.

Kortom, een crisissituatie waarbij je zelden goed in je vel zit, je zelfvertrouwen een knak heeft gekregen en je verminderd in staat bent tot het voeren van een goed sollicitatiegesprek.

Being in Balance ‘Vitality’

Maak als vitale en gemotiveerde medewerker het verschil en laad je mentale en inspiratieve batterijen op.

Als professional in een organisatie krijg je per dag dan ook vele inkomende actie triggers te verwerken via persoonlijke boodschappen, e-mails, sms-en, briefpost, telefoon, fax, etc. Maar dat is nog niet alles, afhankelijk van je functie ook nog: klanten begeleiden, stukken schrijven, planningen maken, begrotingen, vakliteratuur bijhouden, acquisitie, vergadermarathons, beleidsnotities, targets halen… en nog veel meer.

Kortom: werken wordt steeds meer topsport. Dat is een fantastische uitdaging maar als professional moet je wel uitgerust zijn met de juiste (top) conditie om deze uitdagingen effectief aan te blijven gaan om het geen ‘tobsport’ te laten worden.

Being in Balance ‘Vitality’ kan een krachtig antwoord betekenen om je vitaliteit en prestatievermogen als professional meetbaar én voelbaar op een optimaal niveau te brengen.

Being in Balance ‘Mental Power’

Being in Balance Performance is bedoeld voor managers, ondernemers en overige professionals die hun performance gericht willen verbeteren in het kader van ‘inner balance, outer performance’.

“Performance” is het resultaat dat je bereikt, veelal het gevolg van je handelingen en gedrag, intern en extern. Deze worden gestuurd door je missie, identiteit, normen, waarden, overtuigingen en vaardigheden. Feit is echter dat meer dan 95% van deze processen worden gedomineerd door je onderbewustzijn. Er is een enorme winst in de uiteindelijke performance te boeken als onbewuste saboterende patronen en belemmerende automatische handelingen bewust worden gemaakt en via gericht coaching worden getransformeerd naar gewenst gedrag passend bij je professionele uitdagingen, doelen en verantwoordelijkheden.

Dit is een proces dat start bij het blootleggen van de onderbewuste processen in je lichaam via de body-mind scan met de Being in Balance technologie. Door deze “kern van de zaak” aan te pakken in het coaching proces, zullen de belemmeringen in je lichaam verdwijnen. Hierdoor komt extra positieve energie vrij die je kunt besteden aan wat je wél wilt en wat echt relevant is voor je.

Vind een Being in Balance® coach