Rani Zuijdervliet

Over Rani:

Ik ben geen ‘zachte heelmeester’ maar een sparringpartner en spiegel. Soms confronterend maar altijd betrokken.

Waar sta ik voor

Resultaatgericht, eerlijk analytisch, no-nonsense, passie en plezier.

Testimonial

‘Rani heeft mij als coach begeleid tijdens mijn herstel van een burn-out. Ze heeft me hierbij in het bijzonder geholpen bij het terugvinden van de balans, door me goed te leren luisteren naar de signalen in mezelf. Rani heeft tijdens dit proces gezorgd voor het aanbrengen van structuur en het identificeren van mijn behoeften op dat moment. Ze is iemand die ervoor zorgt dat je zelf tot de oplossing voor een probleem kan komen. Hierdoor wordt je in staat gesteld ook op lange termijn na de coaching actief je valkuilen aan te pakken en te kunnen omzeilen. De balans die Rani weet te vinden tussen zelf laten denken en een oplossing aandragen, is iets wat ik erg bewonder en gewaardeerd heb. Rani heeft mij op een prettige en persoonlijke wijze gecoacht. Hier heb ik in mijn werk en privé dagelijks profijt van.’

Wie ben ik?

Ik ben Rani Zuijdervliet, no-nonsense psycholoog en ervaringsdeskundige op het gebied van vitaliteit en performance. Als mens en als professional.

Gedurende mijn (werkende) leven, ben ik altijd op zoek geweest naar evenwicht en de beste versie van mezelf naar balans tussen mijn talenten en valkuilen, werk en privé, ratio en emotie, inspanning en ontspanning, ontwikkeling en acceptatie en mijn belang en die van mijn omgeving.

Ik streef naar het gevoel dat je precies bent waar je moet zijn, en doet wat je moet doen.

Soms was ik daar dichtbij (in mijn element als coach en trainer en nu als ZZP’er). Op andere momenten was ik verder verwijderd (zoekende in mijn eerste baan en tijdens mijn burn-out op mijn 27e).

Inmiddels, bijna 20 jaar verder als coach en trainer op het vlak van vitaliteit en performance, voel ik me steeds meer de beste versie van mezelf. Ik doe waar ik goed in ben en waar ik blij van word.

Ik heb de afgelopen jaren diverse opleidingen afgerond waaronder; Transactionele Analyse (3 jaar), Opleiding Provocatief coachen (bij het IEP), EMDR (Protocol voor het behandelen van hardnekkige belemmerende overtuigingen en angsten), N.L.P (Verkorte opleiding N.L.P gericht op het begeleiden van groepen en individuen), Voice dialogue en Psychodrama (Training).

Waar ga ik naar toe en mijn persoonlijke missie

‘De beste versie van jezelf’

Dat is waar ik in mijn werk met mensen naar streef. Ik wil mee bouwen aan een stevige bodem voor het gevoel van langdurige bevlogenheid, moeiteloosheid, flow. Ik noem dat ‘de beste versie van jezelf zijn’: worden wie je bent.

Ontwikkeling en groei worden vaak geassocieerd met ‘een ander mens worden’ en ‘eigenschappen van jezelf afleren en betere aanleren’. Ben ik ‘een ander mens geworden’? Ik hoop het niet.

Voor mij betekent ‘de beste versie van jezelf zijn’ (en dus ontwikkeling en groei) juist meer jezelf worden. Door te accepteren wie jij bent, je talenten te benutten, inspanning en rust af te wisselen, makkelijker te leren omgaan met je valkuilen, de regie te nemen en bewuste keuzes durven te maken, bij te sturen en je successen te vieren.

Je bent op je best als je de beste versie van jezelf bent. De weg? Inzicht en uitzicht. Op die weg kan ik zeker van betekenis voor je zijn.

Je bent op je best als je de beste versie van jezelf bent. De weg? Inzicht en uitzicht. Op die weg kan ik zeker van betekenis voor je zijn.

Praktische informatie

Mobiel:  06-26558428

e-mail:  info@ranizuijdervliet.nl

Website: www.ranizuijdervliet.nl