Daniel Zavrel

Daniel-Zavrel-bearbeitet

Over Daniel:

Bewustmakend, Bruggenbouwer, Inspirerend, Enthousiast, Resultaatgericht

Daniel’s  passie is de toepassing van praktische business spiritualiteit voor duurzame inzetbaarheid van  professionals in organisaties en ze te laten groeien in persoonlijke effectiviteit, prestaties en welbevinden. ‘Bewust leiderschap’ is een van Daniel’s specialiteiten.

 Waar kom ik vandaan?

Als 3 jarige jongen kwam Daniel samen met zijn oudere broer en 2 van zijn zussen terecht in een kindertehuis waar hij tot zijn zesde verbleef, waarna hij in een mooi pleeggezin terecht kwam. Deze, gedeeltelijk, valse start bezorgde hem echter op latere leeftijd een voedingsbodem voor vergaande ‘soulsearching'; op jonge leeftijd werd immers het fundament onder hem weggeslagen en de kunst was om dit in zichzélf terug te vinden.

Vooral na zijn studie bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit en zijn eerste baan als change management consultant bij Accenture leidde deze innerlijke zoektocht hem langs allerlei interessante opleidingen, trainingen en therapieën. Je kunt het zo gek niet verzinnen of Daniel heeft het geprobeerd en ondergaan of is er in opgeleid, zeker ook een aantal ‘beyond’ onderwerpen: van aurareading naar rebirthing, van transcendente meditatie naar Iyengar® Yoga, van Ayahuasca naar HeartMath®, van hypnotherapie naar natuurvoeding, van Auro Soma® naar Earthing, van Spiral Dynamics® naar NLP, van Avatar naar Mindfulness, van retraites in de Himalaya naar een lange tocht langs de grote mystieke meesters van India…. en nog veel meer.

Deze ‘innerlijk carrière’ was, en is, een fantastische voedingsbodem voor zijn ‘uiterlijke carrière’ als trainer, coach, spreker, consultant en ondernemer. Inmiddels alweer 21 jaar heeft hij als pionier zijn passie en kennis  in de vorm van training en coaching in organisaties mogen brengen zoals bijvoorbeeld bij PWC, ABN AMRO Bank, PSV, Nationale Politie, Rabobank, Microsoft, AZ, AS Watson, Delta Lloyd, Mercuri Urval, Vopak, Wessanen, Unilever en Natudis.

Waar ben ik nu?

Met inmiddels grijze haren, maar steeds jonger en vitaler van geest, begint Daniel steeds meer warm te draaien. Naast zijn ondernemende geest die zich uit in het 50 jaren plan van Being The World is hij gelukkig getrouwd met Andrea en is hij de trotse vader van 5 kinderen. Het fundament voor het grote Being The World plan is nu, na die 21 jaar, pas echt gebouwd. En de volgende stap wordt een….sprong!

Waar ga ik naar toe?

‘What the mind can perceive, it can achieve!

Daniel is de ontwikkelaar van het Being in Balance® concept en wil vanuit het diepst van zijn hart, samen met de gecertificeerde Being in Balance® coaches, deze innovatieve en effectieve coachingsmethode inzetten om héél veel mensen, wereldwijd, significant beter in hun vel te laten zitten en hun volledige potentieel te helpen ontsluiten om daarmee impactvol bij te dragen aan ‘Global Happiness’.

In mijn coaching maak ik er een sport van om de doelstellingen van mijn coachees te helpen verwezenlijken. Ik combineer daarbij in mijn Being in Balance® coaching ‘High Touch’ (de juiste snaar raken) met ‘High Tech’ (inzet van innovatieve technologie in het kader van ‘meten is weten’) voor een optimaal resultaat.

Ik kan als coach heel makkelijk switchen tussen materie en geest, tussen Taylor en Zen, tussen inspiratie en realisatie. Daarbij  sla ik graag een brug tussen ‘science’ en ‘spirit’ om het ongeziene gezien te maken.  Ofwel zoals de Noord Amerikaanse Indianen pleegde te zeggen: met de beide benen stevig op de grond, de handen op het hart en het hoofd in de wolken…

Mijn persoonlijke missie

Krachtig bijdragen aan Global Happiness.

Praktische informatie

Mobiel:  06-27045437

e-mail:   daniel@beinginbusiness.com

Website: www.beinginbusiness.com