Carla Jansen van Rosendaal

 

Over:

Inspirerend, enthousiast, spiegel voorhoudend, eerlijk, open, hier en nu, motiverend

 

Waar kom je vandaan?

Mijn leven kende vele enorm pittige uitdagingen. Dat heeft me echter niet tot slachtoffer gemaakt, maar me juist uitgedaagd.
Door naar mijn eigen rol te kijken kreeg ik greep op terugkerende patronen. Met de inzichten die dat opleverde heb ik mijn leven veranderd. De kracht van de gedachten op je leven was één van de lessen die ik hieruit geleerd heb.

In mijn werk als verpleegkundige en lichaamsgericht psychotherapeut heb ik de enorme samenwerking tussen lichaam en geest leren kennen. Als hartcoherentie coach en trainer heb ik vervolgens geleerd om deze koppeling te gebruiken zodat mensen beter inzicht in hun eigen gedachten en handelen krijgen en hun leven daardoor zelf kunnen veranderen.

 

Waar ben je nu?

Volop in ontwikkeling zet ik mijn lijnen uit om mijn passie in de wereld te zetten, nl mensen leren om de werking van hun brein en gedachten te gaan gebruiken om hun leven op een positieve manier te beïnvloeden voor een blijvende verandering.

Zelf ben ik nog wat zoekend naar de beste balans tussen mijn “hobby” (werk) en gezin. Aangezien we in mijn optiek zélf de verantwoordelijkheid over ons leven dragen, sta ik mezelf dan ook toe om te zoeken en te veranderen.

Als trainer en coach lééf ik zelf mijn passie, met vallen en opstaan maar altijd weer vooruit.

Het is geweldig wat mijn zelf ontwikkelde DNA methode (Denk Nu Anders Doe Nu Anders) teweeg brengt bij mijn klanten. Ik begeleid ondernemers en ZZP’ers in hun persoonlijke ontwikkeling, laat hen in de spiegel kijken, pijn loslaten en wonderen ontdekken. Ik zie dan dat ze beter in hun vel komen te zitten, actie ondernemen en hun leven meer vanuit hun hart en positieve (helpende) gedachten oppakken waardoor ze enorm gaan groeien, privé en op werkgebied.

 

Waar ga je naar toe?

Ik wil mijn steentje bijdragen aan een positievere energie op de wereld door ondernemers en ZZP’ers te begeleiden in het ontdekken van hun eigen stem in hun eigen hart en mindset.

Ze helpen stappen te zetten met kracht, stappen in het leven dat ze diep in hun hart graag willen. We dragen tenslotte allemaal zélf de verantwoordelijkheid als het gaat over alles in ons leven, we mogen dat enkel meer gaan zien, veranderen en leven. Durf dus eens in de spiegel te kijken en neem het lef om de uitdagingen aan te gaan.

Dit doe ik door de DNA Methode verder uit te bouwen. Die combineer ik met bewustwording van de kracht van onze gedachten op ons leven, Being in Balance, Hartcoherentie, EFT, overtuigingsoefeningen en gedachtentraining. In workshops, online programma’s, groepstrainingen, lezingen en individuele coaching.

 

Mijn persoonlijke missie:

Mijn missie is om mensen er bewust van te maken dat ze een kéuze hebben in hoe ze willen leven en ze dan te inspireren, motiveren en enthousiasmeren dat ook te gaan doén.

 

Stel je een wereld voor, waarin iedereen beseft dat het hun eigen gedachten zijn die bepalen hoe ze in het leven staan en dat ze daarmee zelf de mogelijkheden creëren om het leven te leiden dat ze graag willen. Wat zou die wereld er anders uit zien.

Bijdragen aan meer bewustwording en toepassing van dit inzicht op deze wereld en daarmee het leven hier een stukje fijner maken, is mijn grote droom.

 

Praktische informatie:

Mobiel: 06-19411180

Mailadres: info@stressuitfocusaan.nl

Website: www.stressuitfocusaan.nl