Opleiding
Being in Balance® coach

Wil jij ook Being in Balance® coach worden? Dan kun je je aanmelden voor onze eerstvolgende opleiding die op 14 december 2023 start.

Wat is een Being in Balance® coach?

Ben jij vitaliteits coach, mental coach of een loopbaan coach? En wil jij jouw coaching graag een verdiepingsslag geven, door deze meetbaar en inzichtelijk te maken? Dan is de Being in Balance wellbeing body- en mindscan zeker interessant voor jou! 

Als Being in Balance® coach ben je in staat om effectief de Being in Balance® technologie te gebruiken. Je helpt je coachees bij het vergroten van hun performance, vitaliteit en innerlijke balans en het reduceren van stress. Oftewel: je helpt hun volledige potentieel te ontsluiten.

 

Onze missie en intentie is om krachtig bij te dragen aan 
‘Global Health & Wellbeing’.

Wil jij coach worden?

Opleiding Being in Balance® coach

Een Being in Balance® coach werkt volgens de coachingsmethode zoals geleerd in de Being in Balance opleiding (Essentials Level) Na het volgen van de Essential opleiding kun jij succesvol een Being in Balance QuickScan en het Being in Balance Vitality programma uitvoeren voor jouw klanten. Deze kunnen zowel voor de zakelijke markt als voor de particuliere markt worden ingezet.

Voor de zakelijke markt richt je je op ondermeer executives, managers, ondernemers, projectleiders, consultants en trainers.

Na het succesvol volgen van de Essentials opleiding, ben je gecertificeerd Being in Balance® coach.

Wil jij ook Being in Balance® coach worden?
Dan kun je je aanmelden voor onze eerstvolgende opleiding die op 14 december 2023 start met de eerste e-learning module.

De opleiding is interessant voor jou als:

Je sneller en krachtiger tot de kern van de problemen van jouw cliënten wilt komen

Je gepersonaliseerde oplossingen wilt geven aan de problemen van jouw cliënten

Je meer resultaat wilt boeken met jouw cliënten en dit resultaat meetbaar maken

Je effectiever én efficiënter aan de slag gaan met de vraagstukken van jouw cliënten

Je de ruimte hebt om een nieuwe techniek in te zetten in jouw coaching wat jou onderscheid biedt in de markt

Je bent gecertificeerd Being in Balance® coach: en daarna?

Als je je Essentials certificaat behaald hebt, ben je bevoegd om Being in Balance® coaching te verzorgen voor professionals in organisaties, in de topsport, voor particulieren en, afhankelijk van je achtergrond, in de private gezondheidszorg.

Je kunt daarna eventueel door Being in Balance vervolgmodules te volgen zoals hierboven beschreven nog doorgroeien naar advanced en master level.

 

Advanced en Master level

Via vervolgmodules kun je je eventueel verdiepen en verbreden om  Being in Balance Advanced level te verkrijgen. Hierbij kun je je ook specialiseren als Business Coach en/of als Clinical Coach.

Als Being in Balance Clinical Coach moet je wel een achtergrond hebben als arts, natuurgeneeskundige of therapeut. Dan kun je gaan werken met de Being in Balance Clinical Coaching protocollen voor in de private gezondheidszorg zoals bijvoorbeeld Being in Balance Fertility en in de nabije toekomst met Being in Balance Anti-Diabetes, Healthy Heart, Prostate Power en Back from Burnout.

Via verdere vervolgmodules kun je ook Being in Balance Master level verkrijgen waarbij je ook de Being in Balance opleiding mag verzorgen voor nieuwe Being in Balance coaches.

Being in Balance® coaching wordt beschouwd als één van de meest effectieve en efficiënte coachingsvormen die nu in de wereld beschikbaar is.

Als Being in Balance® coach ben je in staat om effectief de Being in Balance® technologie te gebruiken. Je helpt je coachees bij het vergroten van hun performance, vitaliteit en innerlijke balans en het reduceren van stress. Oftewel: je helpt hun volledige potentieel te ontsluiten.

Om Being in Balance coach te worden 
voldoe jij aan de volgende criteria:

De kernwaarden van de Being in Balance® methode

Als Being in Balance coach onderschrijf je de intentie en kernwaarden van Being in Balance coaching zoals hieronder beschreven.

Conscious

vanuit het hoogst mogelijke bewustzijn en met aandacht en opmerkzaamheid handelen.

1

Heart Focused

vanuit empathie en compassie handelen.

2

Epic

anders en vernieuwend durven zijn en groot durven denken en doen.

3

4

Simplicity

al het overbodige weglaten, eenvoud.

Impact

mensen in hun kern/hart raken en daardoor snel en diepgaand succes en resultaten kunnen boeken.

5

Carla Jansen van Rosendaal – nu succesvol Being in Balance® coach – over de opleiding:

Wat ik zo goed vind aan de opleiding, is dat de trainers zo’n enorme kennis hebben en dit vol enthousiasme delen. Ze gaan ook echt de details in en geven heel veel bruikbare informatie. Ondanks mijn vooropleidingen in de verpleging en kennis vergaard in 20 jaar tijd daarin, heb ik weer enorm veel geleerd over het lichaam en de energie daarin. In de theorielessen heb ik onder andere veel geleerd over kwantumfysica en de invloeden, werkingen en mogelijkheden om dit in te zetten voor veranderingen. Dit was heel erg waardevol en vernieuwend voor mij. In de praktijklessen heb ik geleerd hoe ik effectief met de scan kan omgaan. Door de duidelijke schema’s, het goed georganiseerde lesmateriaal en de uitgebreide feedback van de trainers, heb ik in korte tijd heel veel geleerd. Daarnaast geven de trainers alle ruimte voor iedereens vragen en daardoor leer je ook veel van elkaar. Wat ik vooral geleerd heb is dat er veel meer mogelijke oorzaken zijn van uit balans rakende energieën, waarom we doen zoals we doen en waar dat vandaan komt. Ook heb ik meer geleerd over de connectie tussen alles in geest en lichaam en de invloeden daarvan op je leven. In de opleiding leer je ook goed de vertaalslag te maken naar de mogelijkheden om daar iets aan te veranderen. En dat is eigenlijk makkelijker dan je denkt, zonder allerlei moeilijke, diepe, emotionele toestanden zoals bij veel vormen van therapie. Ik zou deze opleiding aanraden aan iedereen die mensen wil helpen om zich verder te ontwikkelen, die ervoor openstaat om diep in de spiegel te kijken en te willen veranderen op mentaal en gedragsgebied.”
Carla Jansen van Rosendaal
Being in Balance coach

Ben je enthousiast geworden?

Op 10 oktober organiseren wij een gratis informatiebijeenkomst coaches via zoom , waar wij meer vertellen over de opleiding en de Being in Balance® technologie. We vertellen je alles over de methode en demonstreren de Being in Balance® coaching aan de hand van een voorbeeldscan.